Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση ΕΝΑ Πιερίας για σύγχρονες καινοτόμες ιδέες στη γεωργία και την κτηνοτροφία

Σύγχρονες καινοτόμες ιδέες στην γεωργία και την κτηνοτροφία

Ένα σχέδιο δράσης που στόχο έχει την ενημέρωση των αγροτών και ιδιαίτερα των νέων
αγροτών ξεκινά να υλοποιεί η νέα διοίκηση της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας ξεκινώντας με πρώτη εκδήλωση την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015.


Με θέμα «Σύγχρονες καινοτόμες ιδέες στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με έμφαση στην γεωργία και την κτηνοτροφία. Προστασία του Περιβάλλοντος και βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου» και εισηγητή τον κ. Χρήστο Λάκη, μέλος του διδακτικού προσωπικού του Α.Π.Θ., η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, ώρα 20.00 στα γραφεία της Ε.Ν.Α. Πιερίας, στο Παλιό Κεραμίδι (αίθουσα εκδηλώσεων πρώην δημαρχείου Ελαφίνας).


  Η Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας προσκαλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους και ιδιαίτερα τους νέους αγρότες να δώσουν δυναμικό παρόν στην πρώτη αυτή εκδήλωση. 


Ο πρόεδρος  της ΕΝΑ Πιερίας κ. Ιωάννης Δημαλής με την ευκαιρία της έναρξης των δραστηριοτήτων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσε πως στόχος της ΕΝΑ Πιερίας είναι να δώσει τη δυνατότητα στους νέους αγρότες να έχουν έγκυρη ενημέρωση για θέματα και προβλήματα που τους απασχολούν. Επίσης να βρουν στην Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας έναν φορέα διαλόγου και κυρίως προώθησης προτάσεων και λύσεων που θα αποβούν σε όφελος του αγροτικού κόσμου της Πιερίας.