Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Φωτογραφίες και σχόλια από τη σημερινή ομιλία του κ. Ηλία Ελευθεροχωρινού, καθηγητή Γεωπονίας του ΑΠΘ

 Ξεκίνησε σήμερα ο κύκλος ομιλιών των επιστημόνων Κολινδρού με πρώτο ομιλητή τον Καθηγητή της Σχολής Γεωπονίας και Δ/ντή του Εργαστηρίου Γεωργίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου
Θεσσαλονίκης, κ. Ηλία Ελευθεροχωρινό και θέμα: "Ποιο είναι το μέλλον της Ελληνικής Γεωργίας μέσα  από την  Κοινή  Ευρωπαϊκή Αγροτική Πολιτική;"

Ήταν μία ουσιαστική, απλουστευμένη και πάρα πολύ κατατοπιστική ομιλία, αντιπροσωπευτική των διαλέξεων και ομιλιών του κ. Ελευθεροχωρινού, που στο τέλος δεν άφησε απορίες και αναπάντητα ερωτήματα.
Παράλληλα ήταν και η πρώτη προσπάθεια ζωντανής μετάδοσης ήχου και εικόνας στο διαδίκτυο από πλευράς μας και πιστεύουμε ότι πήγαμε αρκετά καλά. Τα όποια λάθη θα τα διορθώσουμε στην πορεία. Διότι τώρα άνοιξε ένας δρόμος για μας  δίχως γυρισμό, όπως λέει κι ο σημερινός πρωθυπουργός μας.

Αντί άλλων σχολίων δεσμευόμαστε ότι έως αύριο θα μεταδώσουμε σε επανάληψη ολόκληρη την ομιλία του καθηγητή κ. Ηλία Ελευθεροχωρινού για να τη δείτε όσοι δεν μπορέσατε να είστε παρόντες σήμερα στο Α Δημοτικό σχολείο Κολινδρού ή μπροστά σε κάποια οθόνη υπολογιστή ή κινητού για να τη δείτε σε live streaming