Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Nέο κρούσμα επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε ανυποψίαστο πολίτη με κατάληξη στο Νοσοκομείο έγινε χθές στο Βατάν στην Κατερίνη

Βατάν Κατερίνης :Τα Αδέσποτα φόβος και τρόμος
ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Nέο κρούσμα επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε ανυποψίαστο πολίτη με κατάληξη στο Νοσοκομείο έγινε χθές στο Βατάν στην Κατερίνη.
H κυρία Αναστασία Παυλίδου δέχτηκε την επίθεση σκύλων που βρίσκονται μόνιμα εξω απο το σπίτι της προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ: Αδέσποτα Κατερίνης" Βασιλειάδου Γλυκερίας,στη οδο Μαραθώνος και βρίσκονται υπό την προστασία της!
Σε εβδομαδιαία βάση καταγράφονται  βίαια περιστατικά στέλνοντας ανθρώπους στο Νοσοκομείο!
Τα σκυλιά επιτίθενται αδιακρίτως σε ανυποψίαστους περαστικούς, χωρίς να έχει συμβεί κάτι προηγουμένως,ενώ σε καθημερινή βάση,τρέχουν πίσω από οδηγούς μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων με τον κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.
Η... κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη με τους γονείς να φοβούνται πλέον να περάσουν το συγκεκριμένο δρόμο,για να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στο σχολείο με το φόβο της επίθεσης!
Η Αστυνομία παρά της συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων δεν είναι η αρμόδια να λύσει το πρόβλημα.
Ο δήμος Κατερίνης και η αρμόδια Αντιδημαρχία παρά τις αλλεπάληλες καταγγελίες των πολιτών συνεχίζει να σφυρίζει  αδιάφορα,
αντί να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος.
Αλήθεια τι γίνεται με τη Συγκρότηση του "Συνεργείου περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ίδρυσε ο Δήμος Κατερίνης" το 2013!
Είναι λοιπόν καιρός, κάποιοι στην Κατερίνη πέρα από τη φροντίδα για τα αδέσποτα να δείξουν και το ενδιαφέρον τους για τους ανθρώπους.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!
Καλή Χρονιά.
Για την Επιτροπή Κατοίκων Bατάν
Μ.Καραδήμος