Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

 Ο λαός να αξιοποιήσει και την πείρα και την μνήμη του!
Μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ  στο Λιτόχωρο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/1 με κεντρικό
ομιλητή τον Κωστή Καπνιά, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ. 


 Ο Κωστής Καπνιάς ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και σε όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις που «άλλαξαν» τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίες άλλαζαν με την προσδοκία ότι θα έρθει κάτι καλύτερο και έρχονταν νέες που βάδισαν όμως στην πεπατημένη της αντιλαϊκής πολιτικής. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης άλλαξαν μπόλικες κυβερνήσεις.
Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Κάθε κυβέρνηση που προέκυπτε με τη λογική του λιγότερου κακού τελικά έσφιγγε κι άλλο τα δεσμά στο λαό και τα παιδιά του, αφού δούλευε για τα συμφέροντα των λίγων.
Η κούφια ελπίδα ότι «κάτι καλύτερο θα κάνει ο επόμενος από αυτόν που κυβερνάει σήμερα» είναι γραμμάτιο που το ξεπληρώνει ακριβά ο λαός μας για χρόνια.
Το ΚΚΕ ποτέ δεν ταύτισε τη ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ. Γνωρίζουμε ότι έχουν διαφορετική προέλευση, εξάλλου ποτέ δεν μπορεί δύο κόμματα να είναι ταυτόσημα. Αυτό που λέμε είναι ότι έχουν ίδια στρατηγική ότι δηλαδή και οι δύο εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο σε αντίθεση με τις ανάγκες και τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού.
Κατέληξε λέγοντας:
Και σήμερα εδώ από το Λιτόχωρο διατρανώνουμε για ακόμα μία φορά:
ΔΕΝ θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν δούλοι στον 21ο αιώνα!
ΔΕΝ θα συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα!
Μην περιμένετε αυτόκλητους σωτήρες!
Με τις δικές μας σημαίες τραβάμε μπροστά!


Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Διονύσης Αγοραστός, Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Παντελεήμονα και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.  Η Κατερίνα Κουρίτα, μέλος του Τ.Γ.  Πιερίας του ΚΚΕ, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Πιερίας και απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης του.

Δείτε το βίντεο...