Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Συγχαρητήριο Μήνυμα του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για τους εκλεγέντες βουλευτές Πιερίας

 Την Κυριακή η χώρα άλλαξε σελίδα! Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί νίκη της ελπίδας απέναντι στο φόβο, νίκη της κοινωνίας απέναντι στην καταστροφή. Περιμένουμε από τη   νέα
κυβέρνηση να προχωρήσει στις μεγάλες ανατροπές που χρειάζεται ο τόπος, στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο κράτος, τη φορολογία και τη διοίκηση.
Ξεχωριστές ελπίδες και προσδοκίες υπάρχουν για την τοπική αυτοδιοίκηση που επλήγη βάναυσα σε θεσμικό και οικονομικό επίπεδο. Μέσα στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι η ενημέρωση των εκλεγέντων βουλευτών για την ατζέντα των προβλημάτων και των προοπτικών που πρέπει να διασφαλιστούν με την στήριξη τους και για το Δήμο Κατερίνης.
Συγχαίρουμε τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζήση Ζάννα, Μπέττυ Σκούφα και Χάρη Τζαμακλή, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαστε κοντά τους και τους θέλουμε δίπλα μας, για να δοθούν  λύσεις στα προβλήματα των δημοτών της Κατερίνης, με στόχο την ανάπτυξη και τη δημοκρατία. Συγχαίρουμε επίσης και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του στον επανεκλεγέντα βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμο.