Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο 12ο Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

 Στις 28 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με απόλυτη επιτυχία μία από τις χαρακτηριστικότερες και πιο πετυχημένες μακροχρόνιες
δραστηριότητες του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, το 12ο Συνέδριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. Η OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. συμμετείχε στο μοναδικό Συνέδριο Μάνατζμεντ της Β. Ελλάδος, το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης επιχειρηματιών, στελεχών, Managers, επαγγελματιών, ακαδημαϊκών, πολιτικών.

Το συνέδριο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1990 και από τότε διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, φιλοξενώντας σπουδαίους πολιτικούς, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς, της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας. Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., ο Πρόεδρος, κ. Δημήτριος Λακασάς, απηύθυνε ομιλία με θέμα: «Η Καινοτομία ως επιχειρηματικό εργαλείο ανάπτυξης κερδοφορίας» και ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος παρουσίασε ομιλία με θέμα: «Η ανάπτυξη των νέων αγορών».


Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τον ρόλο του Μάνατζμεντ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η προσπάθεια επίλυσης αυτών, τους παράγοντες που το επηρεάζουν και τις προοπτικές και λειτουργίες του στις οποίες αναλύεται και στις οποίες βασίζεται. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. υποστήριξε και οικονομικά τον θεσμό του Συνεδρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», γεγονός που αποδεικνύει  την κοινωνική υπευθυνότητά της και την συνεχή προσπάθειά της προς την καταξίωση και την επιβράβευση.