Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος – Προμηθέας Πατρών

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πιερικός Αρχέλαος – Προμηθέας Πατρών

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Με την τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, τον Προμηθέα Πατρών,  αγωνίζεται την Κυριακή στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι είναι από τους διεκδικητές για την άνοδο στην Α2 και έτσι θα «παλέψουν» για τη νίκη, όπως βέβαια και η ομάδα της Κατερίνης που στη βαθμολογία είναι σε ικανοποιητική θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα δυνατό ρόστερ στο οποίο είναι και οι γνωστοί καλαθοσφαιριστές Πέττας και Πέτροβιτς και οι γηπεδούχοι δηλώνουν έτοιμοι και γι΄ αυτή την αναμέτρηση την οποία περιμένουν και οι φίλαθλοι της Κατερίνης.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Λαζαρίδης και Δεληγιαννίδης και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Τέλος, για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Ασημάκης και Χάρης Χριστοδούλου, δήλωσαν:

Γιώργος Ασημάκης: «Προερχόμαστε από μια εκτός έδρας  ήττα μέσα στη Λάρισα. Παρουσιαστήκαμε με δύο πρόσωπα, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι,  είχαμε μεγάλη ταχύτητα και ήμασταν μέσα στο πλάνο μας, ενώ στο δεύτερο δεν μπορέσαμε να κρατηθούμε σε υψηλούς ρυθμούς και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε. Νομίζω ότι κάναμε το χειρότερό μας ημίχρονο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών, η οποία διαθέτει πολλούς παίκτες και έμπειρους, με συμμετοχές και πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδες της Α1. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μέσα στην εβδομάδα ώστε να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κατερίνης που είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και εύχομαι να είναι και αυτή την Κυριακή κοντά μας».

Χάρης Χριστοδούλου: «Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο πιο δύσκολος που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Παίζουμε με το φαβορί του ομίλου και με μία ομάδα που έχει μοναδικό στόχο την άνοδό της στην Α2. Διαθέτει αξιόλογους παίκτες, οι οποίοι έχουν μια αξιοθαύμαστη πορεία στον χώρο. Εμείς από την μεριά μας προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα ,αλλά αυτό μας κάνει να πεισμώνουμε περισσότερο. Το κίνητρο για νίκη είναι μεγάλο, προπονούμαστε σκληρά όλη την εβδομάδα και παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας. Παίζουμε εντός έδρας, πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό, διότι περιμένουμε τον κόσμο της Κατερίνης να μας δώσει ώθηση για άλλη μια φορά και να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

● Για το κυριακάτικο παιχνίδι την υποστήριξή τους εξέφρασαν και ο χορηγοί - υποστηρικτές του Πιερικού Αρχελάου κ.κ. Σπύρος Εϊτσίδης και Βασίλης Έξαρχος, οι οποίοι στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Σπύρος Εϊτσίδης - κατάστημα ηλεκτρικών ειδών WELCOMESTORES ΕΪΤΣΙΔΗΣ «Ως χορηγοί του αγαπημένου μας συλλόγου, του Πιερικού Αρχελάου, οφείλουμε και δημόσια να τον συγχαρούμε για την πλούσια δραστηριότητά του και την προσφορά του στο αθλητισμό της περιοχής μας. Η συμμετοχή του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας βλέπουμε ότι είναι δυναμική και οι ευχές μας για καλή πορεία και θετικά αποτελέσματα να τον συνοδεύουν. Ευχόμαστε καλή πορεία και στις ομάδες των υποδομών του που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα. Από αυτές τις ομάδες είναι οι περισσότεροι αθλητές που πλαισιώνουν και την ανδρική ομάδα, την οποία συγχαίρουμε για τα συνολικά της αποτελέσματα και τις χαρές που μας δίνει τις Κυριακές και εδώ στο γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Και πάλι με τη νίκη …».


Βασίλης Έξαρχος - εκπρόσωπος της BROKERS JEANS SPIRIT στην Κατερίνη: «Στην τεράστια προσπάθεια που κάνει ο Πιερικός Αρχέλαος σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές, είμαστε δίπλα του και συμμεριζόμαστε τον αγώνα και την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Η συνέχιση της πορείας και της ιστορίας του Πιερικού Αρχελάου, από τον οποίο κάποτε όλοι περάσαμε ως αθλητές, είναι μονόδρομος και οφείλουμε όλοι να την αγκαλιάσουμε πλαισιώνοντας τις δραστηριότητές του που είναι αναμφισβήτητα και κοινωνικές. Όσο για το κυριακάτικο παιχνίδι, ευχόμαστε να έχουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».