Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σκόρπισε χαμόγελα ο Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Αγάπης

Για μια ακόμη φορά η ευαισθησία των ανθρώπων του Αθλητισμού λειτούργησε με τέτοιο τρόπο ώστε η προσφορά και η βοήθεια προς την κοινωνία να μετατραπεί σε μια όμορφη
γιορτή η οποία σκόρπισε αγάπη και συναισθήματα και χάρισε στιγμές τις οποίες δε θα ξεχάσουμε ποτέ.
 Ποδοσφαιριστές από τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες της χώρας, αθλητές του μπάσκετ, του χάντμπολ και του βόλεϋ, βρέθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στο κλειστό γυμναστήριο του Β΄ΔΑΚ της Κατερίνης και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια και την στήριξη στον συνάνθρωπο τους μέσα από μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση, το ενδιαφέρον  της οποίας πέρασε σε δεύτερη μοίρα.
Κι αυτό γιατί ο σκοπός του αγώνα που έγινε, ήταν σημαντικότερος.
Η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική γιορτή του ποδοσφαίρου στηρίχθηκε από τον απλό τον κόσμο με όλα όσα πρόσφερε από το υστέρημα του αλλά είχε και την ευγενική υποστήριξη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου, από τον Δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, από τον ΟΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης και τον πρόεδρο του Θεόδωρο Παυλίδη και τον Αρχέλαο Κατερίνης που ήταν συνδιοργανωτής μαζί με την τοπική μας ποδοσφαιρική Ένωση, την ΕΠΣ Πιερίας η οποία αποτελεί πάντα το άλλο μας μισό σε κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια που κάνουμε στην περιοχή μας.
Μαζεύτηκαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τον σύλλογο Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, πουλήθηκαν δημιουργίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας και έγινε ενημέρωση στον κόσμο από τον σύλλογο Καρκινοπαθών της περιοχής μας.
Αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια μας στους Super επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των μεγάλων κατηγοριών που βρέθηκαν κοντά μας καταναλώνοντας πολύτιμο χρόνο από τις ολιγοήμερες διακοπές τους για να παίξουν στον αγώνα, καθώς και στα παιδιά που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικό επίπεδο και έδωσαν την δική τους ξεχωριστή παρουσία στο κλειστό του Β΄ΔΑΚ. Όπως ξεχωριστή και υπερπολύτιμη ήταν η παρουσία του χαντμπολίστα μας Σάββα Καρυπίδη, του βολλευμπολίστα μας  Βασίλη Τσιουπλή και του μπασκετμπολίστα μας Τέο Κολαξίδη που εκπροσώπησαν τα υπόλοιπα αθλήματα.
Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα VODAFONE του Ηλία Τσιμόπουλου, την ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΑΦΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ, τις εταιρίες παιχνιδιών SNAINTER και JUMBOCHILLBOX, το ασφαλιστικό γραφείο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ, το οπωροπωλείο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, τον ΑΡΤΟ ΕΦΕΣΣΟΥ,  και το τυπογραφείο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι, με την υπόσχεση πως θα είμαστε και πάλι εδώ για να προσφέρουμε βοήθεια, αγάπη και στήριξη στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.
Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο με υγεία και γεμάτο επιτυχίες το 2015.
Οι διοργανωτές