Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη αγάπης από μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» Νέας Εφέσου στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Επίσκεψη αγάπης από μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» Νέας Εφέσου στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, αντιπροσωπία μελών του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Εφέσου «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ», με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Κατσαρέλα Χρήστο, επισκέφθηκε το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του κοινωνικού ρόλου του συλλόγου με σκοπό να χαρίσουν χαρά και αγάπη στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί.
Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε το προσωπικό του ιδρύματος το οποίο αφού εξέφρασε τον ενθουσιασμό και τις ευχαριστίες για αυτή την επίσκεψη, ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου σχετικά με τη λειτουργία του γηροκομείου, τις υπηρεσίες που παρέχονται, αλλά και τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των ηλικιωμένων. Τα μέλη της αποστολής αντάλλαξαν ευχές, έψαλλαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια και πρόσφεραν τρόφιμα και δώρα στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η άμεση επαφή με τους ηλικιωμένους, η ανταλλαγή απόψεων, το χαρούμενο κλίμα της επικοινωνίας και η ευχάριστη γενικά ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, ο κύριος Κατσαρέλας ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του γηροκομείου για την εγκάρδια φιλοξενία, τόνισε το σημαντικότατο κοινωνικό έργο που επιτελείται στο ίδρυμα και υποσχέθηκε πως ο πολιτιστικός σύλλογος «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ» με τα μέλη του θα φροντίζουν πάντοτε να χαρίζουν με την παρουσία τους χαρά και χαμόγελα στους ηλικιωμένους του γηροκομείου.