Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες απο τις 12:00 το μεσημέρι λόγω στάσης εργασίας

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να κηρύξει τη 17η Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την υπεράσπιση των απολυμένων υπαλλήλων καθώς και των δομών και υπηρεσιών του
Δημοσίου που συρρικνώθηκαν ή καταργήθηκαν πραγματοποιώντας στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου
Βασικά αιτήματα της κινητοποίησης θα είναι η ακύρωση των απολύσεων και η αποτροπή νέων απολύσεων ως προτεραιότητα για το Δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα.
Την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014, στις 1μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει Παναττική Στάση Εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών. Η ΑΔΕΔΥ καλεί τα Νομαρχιακά Τμήματα της την Τετάρτη να προγραμματίσουν συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια και διαβήματα διαμαρτυρίας, για να αναδείξουν το θέμα των απολύσεων.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει, παράλληλα, Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 για τους υπαλλήλους των Νομών στους οποίους θα πραγματοποιηθούν δράσεις κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου τους.
Στο συλλαλητήριο κατά των απολύσεων την Τετάρτη θα συμμετέχουν και οι σχολικοί φύλακες
Οι σχολικοί φύλακες καλούν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα συνδικάτα την Τετάρτη 17/12 στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος Με ανακοίνωσή τους καλούν σε προσυγκέντρωση στο κέντρο αγώνα της Καραγιώργη Σερβίας.

http://www.dikaiologitika.gr/