Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

10 ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

Προς αστυνομικούς που υπηρετούν στις εισόδους της χώρας ( αεροδρόμια , λιμάνια , τελωνεία κλπ ):
Προσοχή ! Εάν δείτε να προσπαθούν να εισέλθουν 10 μικρά ανθρωπάκια ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ! ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !
Διαβάστε τί έκαναν σε μια μακρυνή χώρα:

Μπήκαν και είπαν στους στρατιωτικούς "ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ" . Οι στρατιωτικοί προς στιγμήν σκέφθηκαν "Μα αν τους αφήσουμε να μπαίνουν ελεύθερα θα μας φάνε όλους . Εμάς , τις γυναίκες μας , τα παιδιά μας , τους φίλους ..."
Επειδή όμως ( στην πλειοψηφία τους ) δεν ήταν άνδρες με cojones είπαν τελικά "Δε βαριέσαι , θα αργήσει να συμβεί . Που να κάθεσαι τώρα να καυγαδίζεις με τα 10 μικρά ανθρωπάκια !" . Και τους άφησαν όλους να μπούν .

Μετά , τα 10 μικρά ανθρωπάκια είπαν στους δικαστικούς "Θα κάνετε τα στραβά μάτια όταν θα παρανομούμε και θα παραδίδουμε την χώρα στις ξένες τράπεζες " . Οι δικαστικοί προς στιγμήν σκέφθηκαν " Μα αν αφήσουμε τις τράπεζες να αλωνίζουν , θα μας πάρουν τα σπίτια ολονών . Θα αφήσουν άστεγους εμάς , τις γυναίκες μας , τα παιδιά μας , τους φίλους ..." . Επειδή όμως ( στην πλειοψηφία τους ) δεν ήταν άνδρες με cojones είπαν τελικά "Δε βαριέσαι , θα αργήσει να συμβεί . Που να κάθεσαι τώρα να καυγαδίζεις με τα 10 μικρά ανθρωπάκια !" . Και έκαναν τα στραβά μάτια .
Η μακρυνή χώρα καταστράφηκε και τώρα τα 10 ανθρωπάκια τριγυρνάνε και κάνουν το ίδιο και σε άλλες χώρες !

Προσοχή λοιπόν ! Μην υποτιμάτε τα 10 μικρά ανθρωπάκια ! Μπορούν ( τόσο εύκολα ) να ξεθεμελιώσουν μια χώρα ! Είναι καταπληκτικό το πόσο λίγοι χρειάζονται για να σπείρουν την δυστυχία σε τόσους πολλούς . Και εγώ δεν θα το πίστευα αν δεν το είχα δεί να συμβαίνει .
Εσχάτως , όπως πληροφορήθηκα , όλοι αυτοί οι λέοντες άνευ cojones (που δεν έσωσαν την χώρα τους όταν μπορούσαν ) απεφάσισαν να την σώσουν εκ των υστέρων ιδρύοντες ( μέσα απο το καφενείο όπου συχνάζουν ως συνταξιούχοι ) ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΜΜΑ με σκοπό την σωτηρία του Ορθόδοξου Γένους ( δεν διευκρίνησαν ΠΟΙΟ ορθόδοξο Γένος : Ρωσικό , Βουλγαρικό , Ρουμάνικο κλπ ) . Ασφαλώς πρόκειται περί σατανικού σχεδίου : σκοπεύουν να προκαλέσουν ακατάσχετο γέλωτα στα 10 μικρά ανθρωπάκια και είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο οτι ο ακατάσχετος γέλως μπορεί να αποβεί μοιραίος για το καρδιαγγειακό σύστημα !
-----------------------------------------------
Το κείμενο αποτελεί επίδειξη των άριστων λογοτεχνικών ικανοτήτων του Πυθαγόρα Πυθαγορίδη και ουδεμία σχέση έχει με γεγονότα που συμβαίνουν εντός του γαλαξία μας .