Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ο μικρότερος ηλικιακά προπονητής στο ερασιτεχνικό της Πιερίας. στην πρώτη θέση

Του Κολίτση Νίκου
Τάσσος Νίκος, προπονητής Καλλιθεακού Καλλιθέας

«Με σέβονται και με εμπιστεύονται, παρά το νεαρό της ηλικίας και παρά το γεγονός
ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές ηλικιακά μεγαλύτεροι από μένα» μας αποκαλύπτει ο 25χρονος Τάσσος Νίκος, φέρελπις προπονητής της πρωτοπόρου ομάδας της Γ' κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας μετά από έξι αγωνιστικές. 


Η ομάδα του συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Αετό Καταλωνίων και δείχνει έτοιμη για το μεγάλο άλμα στη δεύτερη τη τάξει μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία της Πιερίας.


Ο ίδιος, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, με ειδικότητα ποδόσφαιρο, απόλυτα συνειδητοποιημένος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, σταμάτησε νωρίς το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, με αξιοσημείωτη θητεία σε Εθνικό Κατερίνης και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (τη χρονιά της ανόδου στη Γ' εθνική) και απολαμβάνει την προπονητική σε μια ομάδα με παρόν και μέλλον, έχοντας την εποπτεία και των τμημάτων υποδομής της ομάδας, εκτός από την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα. «Είμαστε μια οικογένεια στην Καλλιθέα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο» συμπληρώνει με περηφάνεια ο μικρότερος ηλικιακά προπονητής ομάδας στα γήπεδα όλων των κατηγοριών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.


Ψύχραιμος και παρεμβατικός στον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα, χαμογελαστός μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του, στο ντέρμπι με την Πρόοδο Π. Κεραμιδίου με 3-0, αποτελεί μέλος μία νέας γενιάς προπονητών που μπορούν να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του αθλήματος εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου.