Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Πρόοδος Π. Κεραμιδίου-Καλλιθεακός Καλλιθέας 0-3 HD 6η Γ' ΕΠΣ Πιερίας 15-11-2014 Tριπλό χτύπημα Καλλιθέας

Tου Κολίτση Νίκου
Παρέμεινε σε υψηλές βαθμολογικές πτήσεις η ομάδα του Καλλιθεακού Καλλιθέας,  μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της με 3-0, απέναντι στην Πρόοδο Παλαιού Κεραμιδίου, στο
ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Ελάφου, σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ν' αγωνίζονται με πάθος και δύναμη, με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Οι παίκτες του Κοσμά Ζαζόπουλου του Π. Κεραμιδίου έφταναν πιο πολλές φορές και με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία,  χάνοντας πιο κραυγαλέες ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Καλλιθέας όμως ευτύχησε να προηγηθεί με τον Τσελίκα που αξιοποίησε υπέροχη επιθετική προσπάθεια του Λαζαρίδη και εκμεταλλεύτηκε γλίστρημα του τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κυριαρχία της Καλλιθέας του Τάσσου Νίκου http://www.metrosport.gr/article/o-mikroteros-ilikiaka-proponitis-sto-erasitechniko-tis-pierias-pics ήταν καταλυτική και τα δύο γκολ (0-3) ήταν φυσική συνέπεια της υπεροχής της στο χώρο του κέντρου, της κατοχής της μπάλας, καθώς οι χαφ έφευγαν στο μεγάλο χώρο και δημιουργούσαν συνεχώς ρήγματα στην προβληματική αμυντική γραμμή των τυπικά γηπεδούχων με τους επιθετικούς να βρίσκονται πολλές φορές σε θέση για γκολ. 
Η Πρόοδος Π. Κεραμιδίου, μετά τις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών, μετά την ανάπαυλα, δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ και χωρίς ψυχολογία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, κρατάει όμως το πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που θ' άλλαζαν την εικόνα του αγώνα, αν μετουσιώνονταν σε γκολ.


Man of the match: ο Φασούλας Νίκος http://www.metrosport.gr/article/pieria-o-fasoulastou-podosferou-sto-gkol-tis-agonistikis-picsvideo των φιλοξενούμενων,  με τη συνολική εμφάνισή του, τη φυσική του κατάσταση και την τεχνική του, έδειξε στοιχεία full  back  που χρησιμοποιεί εξίσου και τα δυο του πόδια, με ανεβάσματα και προσωπικότητα, μαζί με τον υψηλόσωμο Λαζαρίδη Μ. που δημιούργησε το πρώτο γκολ και ήταν μόνιμη απειλή στην αντεπίθεση για τους αντιπάλους του. Σημαντική η συνεισφορά του Τσελίκα Ν., με τα δύο γκολ που πέτυχε και τις σωστές τοποθετήσεις του στη μεγάλη περιοχή, ενώ διακρίθηκαν και οι Σπυριδωνίδης Α. και Τσιμόπουλος Δ. 


Highlights: η παρουσία στο γήπεδο του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, με καταγωγή από την Κατερίνη, Γιαννούλη Κώστα, για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει τις προσπάθειες του κολλητού του φίλου, ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας, Σπυριδωνίδη Α., που τον αποζημίωσε με την εμφάνισή του -το δοκάρι του στέρησε τη χαρά ενός γκολ και την ευκαιρία να του το αφιερώσει!- και το καταπληκτικό «γκολ της αγωνιστικής» του Φασούλα Ν. της Καλλιθέας, μετά από εξαιρετική κοφτή ντρίπλα, αλλαγή κατεύθυνσης και φαλτσαριστό μακρινό σουτ.
http://www.metrosport.gr/article/sarotikos-o-kallitheakos-picsvideo





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ