Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Γιάννης Νιώπας: "Είμαστε αυτοδύναμοι οικονομικά στον Αιγινιακό - Συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΟΚ"

Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού ξεκαθάρισε τη σχέση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα χρηματοδότησης από τον Ιβάν Σαββίδη! (AUDIO)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Αθλητικό Metropolis:

Για τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ: «Η συνεργασία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ας μην ξεχνάμε πως το προπονητικό επιτελείο είναι σταλμένο από τον ΠΑΟΚ, έχουμε εξαιρετικούς από τον ΠΑΟΚ στο ρόστερ μας και η τεχνογνωσία είναι πολύ σημαντική από την κατηγορία. Ό,τι έρχεται από τον ΠΑΟΚ είναι καλό. Δεν χρειαζόμαστε χρήματα στον Αιγινιακό, είμαστε από τις ομάδες που δεν είμαστε άσχημα. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να πάρουμε λεφτα από τον κ. Σαββίδη, εμείς θέλουμε μια υγιή συνεργασία και το τί θα γίνει στο μέλλον θα το δούμε».

Για την μεταβίβαση των μετοχών του Αιγινιακού στον Ιβάν Σαββίδη: «Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία συζητήσεων, οι οποίες θα έλεγα πως είναι σε ένα ενδιάμεσο στάδιο. Συζητάμε συχνά, αλλά πρωταρχικός μας στόχος είναι άλλος. Να προχωρήσει αρμονικά η συνεργασία που έχει ξεκινήσει εδώ και δυο χρόνια και μας βοηθάει πολύ».

Για τον αγωνιστικό στόχο του Αιγινιακού: «Θα το ήθελα πολύ να ανεβούμε, ωστόσο είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Πρώτος στόχος είναι η σωτηρία, ώστε του χρόνου να πάμε σε έναν όμιλο που τα πράγματα θα είναι ευκολότερα από ότι φέτος που πέφτουν οι έξι από τις 13 ομάδες. Από εκεί και πέρα ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο. Ο Αιγινιακός πάντα θα παίζει για τη νίκη αν και φέτος θα αντιμετωπίσουμε μεγαθήρια όπως η Λάρισα, η Λαμία, ο Ηρακλής χωρίς να θέλω να θίξω ομάδες όπως ο Αγροτικός Αστέρας και ο Απόλλων Καλαμαριάς. Αυτό που υπόσχομαι, πάντως, είναι πως η ομάδα δεν πρόκειται να γίνει σάκος του μποξ κανενός».
Ακούστε στο ακόλουθο LINK ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Νιώπα

Upload Audio - Download Music - ΝΙΩΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 02-10-14


http://www.mikriliga.com/a