Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Αυτόφωρες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Αυτόφωρες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

Συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα για – κατά περίπτωση – κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καταδικαστικές αποφάσεις, κ.α.
Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, αλλά και τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, συνεχίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, οι εντατικοί έλεγχοι στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης).
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα για – κατά περίπτωση – κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καταδικαστικές αποφάσεις, κ.α.
Ειδικότερα:
  • από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθη στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς (ύψος Νέας Σάντας Κιλκίς), ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2 γραμμαρίων .
  • από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, συνελήφθη σε χωριό των Σερρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
  • από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Πιερίας και Σερρών, συνελήφθησαν 3 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
  • από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης Κιλκίς, συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί, για παραβίαση των όρων διαμονής τους στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.