Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ με επικεφαλής τον βουλευτή Λάρισας Γελαλή Δ,τον υπεύθυνο αγροτικής πολιτικής της ΝΕ
Καστόρη Σ,τον δημ σύμβουλο Ρεμπατσιό Αρη και μέλη της ΝΕ επισκέφθηκε την έκθεση αγροτικών
προϊόντων στην Καρίτσα Πιερίας. Στον χαιρετισμό του ο κος Γελαλής εξήρε την προσπάθεια των αγροτών που παρουσιάζουν τόσο υψηλού επιπέδου αγροτικά προϊόντα Είναι ένα δείγμα γραφής αυτό και  ο αγροτικός τομέας μπορεί να αποτελέσει έναναπό τους βασικούς πυλώνες ανοικοδόμησης της ελληνικήςοικονομίας. Το ακτινίδιο και ο καπνός είναι τα βασικά έσοδα για τη ζωή  χιλιάδων οικογενειών στο νομό μας και πρέπει να προστατευθούν και όχι να γίνονται "θύματα' της ανερμάτιστης εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου .Η κυβερνητική ολιγωρία στις αποζημιώσεις των αγροτών που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία των τελευταίων μηνών έχει οδηγήσει
πολλούς αγρότες σε απελπιστική κατάσταση. Αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι αυτή η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τον αγροτικό κόσμο και τον αγροτικό τομέα.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο αγροτικός τομέας αποτελεί μια από τις πρώτεςπροτεραιότητες,έτσι ώστε να δημιουργηθεί παραγωγή στον πρωτογενή τομέα και να μπορέσουμε σαν κοινωνία να αντιμετωπίσουμε την κρίση μέσα από μία άλλη αγροτική πολιτική,μία πολιτική που θα ωφελεί τους πολλούς και όχι τους λίγους και τα συμφέροντά τους.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ