Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας διπλωμάτης καριέρας αποκαλύπτει

Με επιστολή του προς τον αρμόδιο κοινοτικό επίτροπο, τον άλλοτε πρωθυπουργό της Φιλανδίας Γίρκι Κατάινεν, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες διπλωμάτες καριέρας, ο
πρέσβης επί τιμή κ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το περιεχόμενο της απάντησης που έδωσε στις 17 Σεπτεμβρίου σε μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του GUE/NGL που ρώτησαν γραπτώς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την έκθεση πραγματογνώμονα του ΟΗΕ που αναφέρεται στην προσβολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα ως απόρροια της εφαρμογής μέτρων λιτότητας.
Για την επιστολή του αυτή, αλλά και το ρόλο της Ε.Ε., που πλέον, όπως είπε, έχει ξεστρατίσει ακόμη και από τα θεμελιώδη της συνθήκης της Λισσαβόνας, ο κ. Χρυσανθόπουλος μίλησε στο Ράδιο 9,84 και τον Γιώργο Σαχίνη.
Παράλληλα, αναλύοντας το γεωπολιτικό παζλ σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, στην Ουκρανία, αλλά και όσον αφορά τη θέση της Ελλάδας πάνω σε κρίσιμα εθνικά θέματα, προχώρησε σε μία σειρά συγκλονιστικών αποκαλύψεων που θα προκαλέσουν αίσθηση ( Κυπριακό, Θράκη, διάλυση της ΕΕ σε περίπτωση που συνεχίζει το ίδιο βιολί κλπ)
Σχετικά με την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείτε και αυτό
Πηγές: το κανάλι του 984radio στο youtube,  europarl.europa.eu, seisaxthia-epam και JusticeForGreece

http://justiceforgreece.wordpress.com