Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ορισμός νέων αντιδημάρχων και συνάντηση με το προσωπικό του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Ορίστηκαν και επίσημα πλέον οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, αναλαμβάνοντας θεματικά και χωρικά καθήκοντα. Μάλιστα, αμέσως μετά την επισημοποίηση της απόφασης, οι τέσσερεις αντιδήμαρχοι είχαν συνάντηση γνωριμίας με τους υπαλλήλους του δημαρχείου, παρουσία του Δήμαρχου Βαγγέλη Λαγδάρη, σε κλίμα αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης.
Όπως έγινε ήδη γνωστό:

- Αντιδήμαρχος Μεθώνης, καθώς και Οικονομικών, Διοικητικών, Προβολής του Δήμου και Τουρισμού αναλαμβάνει ο Κώστας Αβραμίδης.

- Αντιδήμαρχος Κολινδρού, καθώς και Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο Κώστας Κακάνης.

- Αντιδήμαρχος Αιγινίου, καθώς και Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, του αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και των ΚΕΠ αναλαμβάνει η Βάσω Νικολοπούλου.

- Αντιδήμαρχος Κίτρους, καθώς και Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Έκδοση Αδειών Επιχειρήσεων και Λαϊκών Αγορών αναλαμβάνει ο Νίκος Τουλούπας.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο
Αντιδήμαρχος κ Αβραμίδης.

Ήδη από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων, που θα έχουν διάρκεια 2,5 ετών, υπήρξε ομοφωνία για την ανάγκη σκληρής δουλειάς και αγαστής συνεργασίας προς το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών.