Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ ALDEMAR RESORTS

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την μεγάλη πρωτιά του σπουδαστή του τομέα επισιτισμού- τουρισμού Τέγκο Μποντόκια στο ξενοδοχείο Royal Mare*****.
O σπουδαστής μέσω του Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ), κλήθηκε να τελέσει την πρακτική του άσκηση στον μεγάλο όμιλο
ξενοδοχείων Aldemar Resorts.
Παρακάτω διαβάζουμε την ευχαριστήρια επιστολή του ξενοδοχείου:
“Ο σπουδαστής Τένγκο Μποντόκια (όπως ίσως ήταν αναμενόμενο!) αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Σπουδαστής του Έτους στο ξενοδοχείο Royal Mare*****!
Η βράβευσή του είναι η επισφράγιση της εξαιρετικά ποιοτικής προσπάθειας που έχει κάνει από την αρχή της πρακτικής του κοντά μας.
Οι απαιτήσεις της θέσης του Μαθητή F&B Trainee είναι πάντοτε πολύ υψηλές, ο Τένγκο όμως έχει ανταποκριθεί με ζήλο, προθυμία και επαγγελματισμό σε αυτές, κάνοντας τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους του να μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια! Είναι πάντοτε συνεπής και μεθοδικός σε ό,τι αναλαμβάνει, σκέπτεται και δρα οργανωμένα και προνοητικά – προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε όλα τα τμήματα του F&B.
Είναι ένας άνθρωπος με θετική στάση, δημιουργική ματιά, χιούμορ, ήθος και αυθεντική ευγένεια – λόγοι που τον κάνουν να ξεχωρίζει!
Τον συγχαίρουμε από καρδιάς για όλα τα παραπάνω και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την επαγγελματική του εξέλιξη!
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!”

Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ αποτελεί αναπόσπαστο σύμμαχο των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Κάθε χρόνο διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, όπου οι υπεύθυνοι πρόσληψης των μεγαλύτερων εταιριών κάθε κλάδου έρχονται στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, συναντώνται με τους σπουδαστές και απόφοιτους και επιλέγουν τους νέους τους συνεργάτες.

Θες να είσαι το επόμενο success story?

Πληροφορίες – Εγγραφές
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 552406 – iek@xinis.net