Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ερμής Εξοχής-Όλυμπος Λεπτοκαρυάς 0-4/ Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Νίκο Κολίτση
Mε αέρα «δύο κατηγορίων» η ομάδα του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς επικράτησε με 4-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, της ομάδας του Ερμή στην Εξοχή Πιερίας. 

Ο ιστορικός Ερμής Εξοχής  επανακάμπτει δυναμικά φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, μετά την περσινή αποχή του, συνεχίζει την προετοιμασία του και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει. Ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, μετά το ονειρικό του ξεκίνημα στην Α' κατηγορία, δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα του Ερμή, όσο αυτή είχε δυνάμεις, ανοίγοντας τελικά το σκορ με πέναλτι (επίμαχη φάση) του αρχηγού Σιαμήτρα Δημήτρη,  λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς να πετυχαίνει τρία γκολ (ένα γκολ ο Γιώργος Κατσαρός και δύο γκολ ο Γιώργος Παπαδόπουλος) και να χάνει πλήθος ευκαιριών. 


Highlights: H καταπληκτική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα του Ερμή Εξοχής Αμβροσιάδη Νίκου με εντυπωσιακές επεμβάσεις, το υπέροχο δεύτερο γκολ της Λεπτοκαρυάς με υποδειγματική κεφαλιά ψαράκι του Γιώργου Κατσαρού, οι πολλοί νεαροί φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς, οι άρτιες εγκαταστάσεις και οι υποδομές του γηπέδου της Εξοχής και η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της (θερμές ευχαριστίες στη νοσοκόμο του αγώνα Μαυρίδου Αγάπη για τις πολύτιμες πληροφορίες της, τις γνώσεις και την ενεργή συμμετοχή της!)
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.