Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Το Εδώ μιλάμε μηχανοκίνητα χορηγός επικοινωνίας του πρώτου Έλληνα αναβάτη, που λαμβάνει μέρος στο Isle of Man του Manx GP - Δηλώσεις στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ

Το Εδώ μιλάμε μηχανοκίνητα (Emm) χορηγός επικοινωνίας του πρώτου Έλληνα αναβάτη, που λαμβάνει μέρος στον πιο δημοφιλή αλλά και επικίνδυνο αγώνα ταχύτητος το Isle of Man στην
διοργάνωση Manx GP.


Δημιουργός του Εδώ μιλάμε μηχανοκίνητα (Εmm) είναι συχωριανός μας Στέλιος Κανδήλας με τον πρώην αγωνιζόμενο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος  Θωμά Τουμπίδη.


Οι δύο, αυτοί, γνώστες των 2&4 τροχών, προσπάθησαν να είναι και αυτοί στο νησί του Man αλλά για οικονομικούς λόγους δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους ώστε να είναι δίπλα στον Έλληνα αναβάτη.


Επίσης χορηγός επικοινωνίας είναι  και το Επί Τροχών www.epitrohon.gr , όπου ο συχωριανός μας είναι μέλος της οικογένειας του Επί Τροχών.


Τα Κολινδρινά Μασλάτια επικοινώνησαν με τους Στέλιο Κανδήλα και Θωμά Τουμπίδη, όπου όπως μας είπαν θα κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να είναι του χρόνου με τον Ανδρέα Ψυχογυιό στο Isle of Man ίσως στην μεγαλύτερη διοργάνωση ΤΤ, αν βέβαια στηριχτεί οικονομικά και η δική τους προσπάθεια.