Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

PANAMA BUSINESS ROUNDTABLE SEPTEMBER 2014 Ο Παναμάς δεν είναι μόνο το κανάλι!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... New Genesis
H New Genesis καινοτομεί και πάλι και σας προσφέρει νέες επιχειρηματικές συνεργασίες στον Παναμά! 

Σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο του Παναμά (CAPAC), διοργανώνουμε το
Business Roundtable, το μοναδικό διεθνές γεγονός για τις εταιρείες που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στον Παναμά και μπορούν να προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την βιομηχανία των κατασκευών. 
http://www.kataskeves.com.gr/newsletters/B2B_Panama_001_GR/kanali.jpghttp://www.kataskeves.com.gr/newsletters/B2B_Panama_001_GR/booknow3.jpg


Πρόκειται για επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ εταιρειών από τον Παναμά με επιχειρηματίες όχι μόνο από χώρες της Λατινικής Αμερικής και των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και από χώρες της Ευρώπης όπως την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα. Στόχος η προώθηση υλικών και νέων τεχνολογιών κατασκευής, που σας προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνετε το δίκτυό των πελατών σας, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή ανάπτυξη για πάνω από 10 χρόνια που έχει η βιομηχανία των κατασκευών στον Παναμά.

Το Business Roundtable προσφέρει τις συναντήσεις με τους κατάλληλους επιχειρηματίες και επιτρέπει την επίτευξη των σκοπών και στόχων σας.

Το Business Roundtable 2014 πραγματοποιείται την Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014, στην αίθουσα του Sheraton La Caleta Hotel & Convention Center 9:00 π.μ. – 16 μ.μ.
http://www.kataskeves.com.gr/newsletters/B2B_Panama_001_GR/erga2.jpgΗ συμμετοχή σας στο Business Roundtable, παρέχει επιπλέον οφέλη, όπωςσυμμετοχή σε διαλέξεις και τεχνικά συνέδρια, όπου πραγματοποιούνται κοκτέιλ με εκπροσώπους της κυβέρνησης του Παναμά, τα μέλη της CAPAC και άλλες προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων, δωρεάν είσοδο τις πέντε ημέρες της έκθεσης και πρόσκληση στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η επιχειρηματική αποστολή περιλαμβάνει εκτός από τις Β2Β συναντήσεις στις 11 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη στην έκθεση και επίσκεψη σε έργα υπό ανέγερση προκειμένου να συγκεντρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ανάγκες και τα υλικά στην περιοχή. Ζητήστε μας το αναλυτικό πρόγραμμα της αποστολής.
http://www.kataskeves.com.gr/newsletters/B2B_Panama_001_GR/pics001.jpg

Παράλληλα στο εκθεσιακό κέντρο του Παναμά πραγματοποιείται η έκθεση CAPAC EXPO HABITAT 2014 από 10-14 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, από πέρυσι, οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν δημιουργήσει ένα χώρο μόνο για τους επιχειρηματίες. Πρόκειται για το Business Meeting, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε διεθνείς επισκέπτες και στους εκθέτες να έχουν άμεση επαφή, σε ένα φιλόξενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Πληροφορίες για συμμετοχή στην έκθεση www.newgenesis.gr.

http://www.kataskeves.com.gr/newsletters/B2B_Panama_001_GR/titleBar_youtube.jpg
http://www.kataskeves.com.gr/newsletters/B2B_Panama_001_GR/youtubepanama.jpg

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ