Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή γιορτή μαθητών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κολινδρού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 201 4 στον  αύλειο χώρο του ΚΔΑΠ Κολινδρού στην Καστανιά  μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή  αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η γιορτή με θέμα «Σαν παλιό σινεμά» περιλάμβανε  γνωστά
τραγούδια, δραματοποιημένα αποσπάσματα από κλασικές ελληνικές ταινίες, χορό και πληροφοριακά στοιχεία για την ιστορική πορεία του ελληνικού κινηματογράφου. Οι μαθητές του ΚΔΑΠ Κολινδρού φορώντας κοστούμια εποχής (που την κατασκευή τους επιμελήθηκε το προσωπικό του ΚΔΑΠ) και  πολύ κέφι και ζωντάνια απέδωσαν με μοναδικό τρόπο τα δρώμενα και χάρισαν όμορφες στιγμές στους γονείς και κηδεμόνες που παρακολούθησαν τη γιορτή.
  Στο τέλος της εκδήλωσης η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ Κολινδρού Νίκη Μουχταροπούλου  αναφέρθηκε στη λειτουργία του ΚΔΑΠ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, ευχαρίστησε μαθητές και γονείς για τη συνεργασία καθώς και τον Πρόεδρο  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημήτριο Χλεμέ για την πολύπλευρη  συμβολή του  και βοήθεια στην απρόσκοπτη λειτουργία της δομής.
  Ο Πρόεδρος Δημήτριος Χλεμές στο χαιρετισμό του τόνισε την αξία της δημιουργικής απασχόλησης και έκφρασης των παιδιών, συγχάρηκε το προσωπικό του ΚΔΑΠ για το έργο που επιτελούν και ανέφερε πως ο Δήμος οφείλει να προσφέρει στα παιδιά μας κάθε δυνατότητα δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και στις οικογένειές τους την ευκαιρία  να απολαμβάνουν τα οφέλη από τη λειτουργία αυτών των κοινωνικών δομών. 
 Η εκδήλωση τελείωσε με την απονομή αναμνηστικών δώρων σε όλα τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα αλλά και με προσφορά εδεσμάτων που παρασκεύασαν το προσωπικό του ΚΔΑΠ και μητέρες  των παιδιών.

 Το ΚΔΑΠ Κολινδρού από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 και μέχρι την έναρξη των  σχολικών μαθημάτων θα λειτουργεί  σε πρωινό ωράριο (7.30 π.μ.- 15.30 μ.μ.)