Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Άλλος Δρόμος για τις λαϊκές αγορές και το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού
Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης
Ο δημοτικός συνδυασμός Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης και ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γιαννούλης εκφράζουν δημόσια την αλληλεγγύη τους, στους αγώνες των παραγωγών των λαϊκών αγορών αλλά και στους πολίτες που συμμετέχουν στο κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες, ενάντια στα νομοθετικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Με το νομοσχέδιο οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό οι παραγωγοί και οι πωλητές των λαϊκών αγορών προς όφελος των μεγάλων ιδιωτικών μονοπωλιακών συμφερόντων αλλά και των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων, επιβαρύνοντας τελικά το εισόδημα των καταναλωτών.
Συγχρόνως με τη διάταξη της απαγόρευσης λειτουργίας υπαίθριου εμπορίου σε περιοχές άνω των 3.000 κατοίκων, το νομοσχέδιο επιχειρεί να αφανίσει τους ενεργούς πολίτες που με αφετηρία την πόλη της Κατερίνης, κατάφεραν να δώσουν απάντηση στην ακρίβεια αναπτύσσοντας το κίνημα χωρίς Μεσάζοντες και εδραιώνοντας μια άλλη μορφή άμεσης και οικονομικής δημοκρατίας.
Ο Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης μαζί με τους πολίτες θα αγωνιστεί για την κατοχύρωση των κατακτήσεων του λαϊκού κινήματος και να αποτρέψει κάθε ενέργεια που στρέφεται ενάντια στα κοινωνικά δικαιώματα και καταστρέφει την ίδια τη ζωή των πολιτών.