Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συγκεντρώσεις νίκης για τον Βαγγέλη Λαγδάρη σε Ρυάκια, Καστανιά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
 Συγκεντρώσεις Νίκης για την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών σε Ρυάκια, Καστανιά
Βαγγέλης Λαγδάρης: «Η ψήφος σας φέρνει προοπτικές στον τόπο»



Με μεγάλη συγκέντρωση κόσμου ξεκίνησε τις προεκλογικές ομιλίες του από τα Ρυάκια και την Καστανιά ο Βαγγέλης Λαγδάρης, στέλνοντας αδιαμφισβήτητα μηνύματα νίκης. Όπως χαρακτηριστικά είπε, απευθυνόμενος στους κατοίκους των δύο χωριών, «η ψήφος σας φέρνει προοπτικές για τον τόπο, δεν θα αφήσουμε άλλες ευκαιρίες να πάνε χαμένες!»


Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού τόνισε πως οι εκλογές της 18ης Μαΐου είναι μάχη προσώπων και ιδεών. «Οι άνθρωποι αυτού του τόπου έχουν φιλοδοξίες και αρχές. Να τις αναδείξουμε για να χτίσουμε μαζί το μέλλον μας», είπε και ξεκαθάρισε ότι κάθε επένδυση πρέπει να φέρνει αποτελέσματα στην παραγωγική βάση, για να αυξάνει το εισόδημα των κατοίκων και να δίνει κίνητρα να μείνουν στον τόπο τους.


Ο Βαγγέλης Λαγδάρης, στάθηκε στις προτεραιότητες που θα τεθούν τοπικά, στην οδοποιία, τους κοινόχρηστους χώρους και τη σοβαρή μελετημένη αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης και άρδευσης. «Θα στηρίξουμε τα τοπικά συμβούλια, θα ιεραρχήσουμε τις ανάγκες με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους οικισμούς του δήμου, ώστε όλοι οι δημότες να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες». Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αισθητική αναβάθμιση των χωριών ώστε να αποτελούν ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς.


Βεβαίως, υπογραμμίστηκαν οι βασικές αρχές που θέτει η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία για την διοίκηση του τόπου και είναι:
- Να αναδειχθεί ο κοινωνικός ρόλος του Δήμου ως συμπαραστάτη των δημοτών.
- Να μπει στην υπηρεσία των δημοτών η χρήση των νέων τεχνολογιών και να αναδιαρθρωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου.
- Να διασυνδεθεί ο Δήμος με την τοπική παραγωγή και οικονομία, με τη λειτουργία γραφείων Απασχόλησης και Αγροτικής Ανάπτυξης.


Ο Βαγγέλης Λαγδάρης παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους πολίτες. «Εμπιστευθείτε το συνδυασμό μας, που μπορεί να εμπνεύσει, να συνεγείρει και να οδηγήσει ενωμένους όλους τους πολίτες με σιγουριά και αισιοδοξία στην πραγματοποίηση των μεγάλων επιλογών μας. Στο προσκλητήριο του αγώνα και της ελπίδας έχουν θέση και ρόλο όσοι αγωνιούν, νοιάζονται και αγαπούν αυτόν τον τόπο!»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ