Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Σιωπή ιχθύος για τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κατερίνη Άλλος Δρόμος
Μια ολόκληρη εβδομάδα η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης επιλέγει το δρόμο της σιωπής, αρνούμενη ουσιαστικά να απαντήσει στα έντεκα δημόσια ερωτήματα που
έθεσε ο δημοτικός συνδυασμός Άλλος Δρόμος και ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Γιαννούλης.
Ο απερχόμενος δήμαρχος προτιμά  να αφήνει στο σκοτάδι τους πολίτες και να μην τους ενημερώνει για σοβαρά ζητήματα διαχείρισης του δημοσίου χρήματος και για τη διαφάνεια, όταν την ίδια στιγμή επιδεικνύει έργα σε ιλουστρασιόν μακέτες που αφήνουν αδιάφορο τον καθένα από εμάς που καταλαβαίνει ότι τα οκτώ χρόνια αδράνειας είναι αρκετά.
Η απαράδεκτη επιλογή της σιωπής από τον κ. Χιονίδη είναι η απόδειξη της απαξίωσης του προεκλογικού διαλόγου που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της δημοκρατίας μας, αλλά και ύψιστη προσβολή προς τους ίδιους τους δημότες που καλεί να τον ξαναψηφίσουν.

Ο Άλλος Δρόμος θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πολίτες τόσο για τις αστοχίες και παραλείψεις της σημερινής διοίκησης, όσο για τις προγραμματικές δεσμεύσεις του δημοτικού μας συνδυασμού, σεβόμενος τον δημόσιο διάλογο και θέτοντας τον πολίτη πρωταγωνιστή της ίδιας του της ζωής.