Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,
Αγαπητοί γονείς και καθηγητές

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις μπορεί να είναι το τελευταίο κεφάλαιο της μαθητικής
σας ζωής αλλά και το εφαλτήριο της ενήλικης ζωής σας. Είναι η αφετηρία μίας νέας διαδρομής, σε έναν καινούριο κόσμο γεμάτο προοπτικές και νέες εμπειρίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών ετών σας, αποκομίσατε τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια που θα χρειαστούν για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ενήλικης ζωής σας. Με συνοδοιπόρους τους γονείς και τους καθηγητές σας θωρακίσατε τις αξίες που απαιτούνται για να ατενίσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι θα δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που σας προσφέρουμε εμείς.
Να θυμάστε πως η ζωή σας δεν ξεκινά και δεν τελειώνει σε μία επιτυχία ή αποτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Αντλείστε δύναμη από τα δικά σας όνειρα και παλέψτε με ψυχραιμία για να συνεχίσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι γνωρίζοντας νέα μονοπάτια γνώσης.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα ΠΙΕΡΙΑΣ, σας ευχόμαστε τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους κόπους σας, και η καθοδήγηση του εξαιρετικού διδακτικού προσωπικού να  αποδώσει καρπούς.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας, στους γονείς σας, που πάντα βρίσκονται πλάι σας, εύχομαι επίσης καλή δύναμη προκειμένου  να στηρίξουν τον αγώνα σας και με αγάπη, ηρεμία και συμπαράσταση να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε  στις απαιτήσεις των ημερών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου