Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας δύο περιπτώσεις κλοπών οχημάτων στην Αυγή Θεσσαλονίκης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 38 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους
Τα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας, δύο περιπτώσεις κλοπών οχημάτων στην Αυγή Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ύστερα από συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».
Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 48 ετών, οι οποίοι δε συνελήφθησαν και αναζητούνται.
Αρχικά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος, ο 38χρονος και ο 48χρονος αφαίρεσαν το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 23χρονου και το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ενός 51χρονου, τις νυχτερινές ώρες της 25.05.2014 στην Αυγή Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια, οι προαναφερόμενοι απέκρυψαν τα αφαιρεθέντα οχήματα σε αποθήκη του έτερου 38χρονου. Σε έρευνα της αποθήκης, εντοπίστηκαν τα ανωτέρω οχήματα, καθώς και εργαλεία τεμάχισης αυτοκινήτων και τεμαχισμένα μεταλλικά μέρη του Ι.Χ. Φoρτηγού αυτοκινήτου.
Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της δράσης των τεσσάρων ανδρών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως