Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΔΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Γραφείο Τύπου ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ
Την μονάδα υγείας ΠΕΔΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ επισκέφτηκε  παρουσία της υπεύθυνης της μονάδας υγείας κ. Τίγκα ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»  και
υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης μαζί με στελέχη του συνδυασμού.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης ενημερώθηκε για την επαναλειτουργία των ιατρείων και ζήτησε να πληροφορηθεί  για προβλήματα που υπάρχουν.
Οι διαθέσιμες ειδικότητες που εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους, μέχρι σήμερα είναι:  Παθολόγος, Οδοντίατρος  Χειρούργος, Ορθοπεδικός, Μικροβιολόγος, Ακτινολόγος, Γυναικολόγος.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επίσκεψης του ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»  δήλωσε:

«Τα ιατρεία της  μονάδα υγείας ΠΕΔΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ οφείλουν να αποτελέσουν έναν από τους πυλώνες Κοινωνικής Συνοχής της πόλης μας.
Οι ως τώρα δημοτικές πολιτικές μας συνήθισαν να «νίπτουν τας χείρας τους»  επειδή τάχα δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Όμως σε μια πόλη με μεγάλα προβλήματα ανεργίας, και με χιλιάδες συμπολίτες μας να τα φέρνουν δύσκολα βόλτα, ο δήμος δεν έχει δικαίωμα να μένει στην άκρη.

Εμείς οι νέοι του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»  θέλουμε το δήμο στη Πρώτη Γραμμή του αγώνα για την Κοινωνική Συνοχή. Ειδικά ως προς τις μονάδες υγείας ΠΕΔΥ διεκδικούμε μαζί με τους ιατρούς και τους εργαζόμενους του Οργανισμού, αλλά και μαζί με τους δημότες την στελέχωση όλων των ιατρικών ειδικοτήτων που υπάρχουν στον τοπικό υποκατάστημα ΠΕΔΥ, και την διεκδίκηση ακόμη περισσότερων, ώστε κανένας δημότης με πρόβλημα υγείας στην πόλη μας να μην μένει ακάλυπτος».
Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τους ιατρούς και το προσωπικό της μονάδας τονίζοντας πως παρά τις περικοπές μισθών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ασκούν τα καθήκοντά τους με αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης.