Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και καταστολή της εν γένει παραβατικότητας στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας και Κιλκίς

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εν γένει παραβατικότητας, του εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των υφισταμένων Υπηρεσιών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους χθες (19.04.2014) στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας και Κιλκίς.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • ένας ημεδαπός ηλικίας 24 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο προαναφερόμενος βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,9 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
  • ένας ημεδαπός ηλικίας 26 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, από αστυνομικούς Υπηρεσιών του Κιλκίς, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.