Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Εξιχνιάστηκε περίπτωση εξαπάτησης ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης μετάλλων σε χωριό της Πιερίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, περίπτωση εξαπάτησης σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης μετάλλων που έλαβε χώρα την
12.04.2014.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 41, 39 και 51 ετών, για το αδίκημα της απάτης από κοινού, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης μετάλλων, ότι ο 41χρονος και ο 39χρονος, παριστάνοντας ς ότι είναι διαχειριστές μάντρας ανακύκλωσης μετάλλων, υποσχέθηκαν την πώληση σ’ αυτόν εγκαταλελειμμένων φορτηγών και μηχανημάτων έργων, λαμβάνοντας ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 51χρονος εισέπραξε από πιστωτικό κατάστημα μία ταχυδρομική επιταγή ύψους (2.000) η οποία είχε αποσταλεί από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας προς επικύρωση της συμφωνίας.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.