Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πρώτη συγκέντρωση της παράταξης του Βαγγέλη Λαγδάρη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
«Ξεκινάμε δυνατά, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας»
Με τους καλύτερους οιωνούς μπαίνει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, με το κλίμα στην πρώτη συγκέντρωση
των μελών του συνδυασμού να είναι δυναμικό, αισιόδοξο και νικηφόρο.

Απευθυνόμενος στους υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης έδωσε το σύνθημα για αγώνα χωρίς επανάπαυση. «Να δουλέψουμε όλοι μαζί ομαδικά, μέχρι την τελική νίκη. Για να φανούμε χρήσιμοι στους πολίτες, στις επιχειρήσεις, στην περιοχή μας. Είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι, έφθασε η εποχή η τοπική αυτοδιοίκηση να απελευθερωθεί από τα κομματικά δεσμά».


Ακόμα, στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του εμπνέουν τόσο τα παλιά έμπειρα στελέχη όσο και τα νέα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και τόνισε ότι, «στόχος μας είναι με σκληρή δουλειά να αναδείξουμε τον κοινωνικό ρόλο του Δήμου στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη και να βάλουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε είναι ότι δεν είμαστε εδώ για αξιώματα και ρόλους, αλλά για να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με αίσθημα ευθύνης στις ανάγκες των πολιτών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ

Θέλουμε να δώσουμε τη μάχη με πολιτικά επιχειρήματα, με τη δύναμη των ιδεών μας, με πολιτικό πολιτισμό, χωρίς πόλωση και στείρα αντιπαράθεση». Τέλος, τους ευχαρίστησε όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συμμετοχή στη νέα δημοτική παράταξη που δημιουργήθηκε. Μια δημοτική παράταξη ανεξάρτητη, ακομμάτιστη με έμπειρα στελέχη και νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στα κοινά.