Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο ΠΙΕΡΙΕΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ EUROPA LEAGUE...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Τιμή στην Πιερική διαιτησία
Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ EUROPA LEAGUE

Οι επιτυχίες και η καταξίωση του Πιερικού ποδοσφαίρου έχουν συνέχεια. Αυτή τη φορά την τιμητική της έχει η διαιτησία. Διάκριση που αντικατοπτρίζει τη δυναμική, το έργο και την
αναγνώριση που απολαμβάνει τελευταία από την ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του Ευρωπαϊκού πλέον, η Ε.Π.Σ. Πιερίας και ο σύνδεσμος διαιτητών του Νομού μας.
Ο συντοπίτης μας διεθνής και Super League βοηθός διαιτησίας Δαμιανός Ευθυμιάδης ορίστηκε να διευθύνει ως βοηθός διαιτησίας τον αγώνα για το EUROPA LEAGUE μεταξύ της Ισπανικής Βαλένθια και της Βουλγαρικής Λουντογκόρετς για τη φάση των δεκαέξι του αξιόλογου Ευρωπαϊκού θεσμού ( επαναληπτικός αγώνας ).
Το σημαντικότερο της επιλογής του Δαμιανού Ευθυμιάδη για τη συνάντηση Βαλένθια-Λουντογκόρετς είναι το γεγονός ότι ορίσθηκαν Έλληνες διαιτητές στη φάση των δεκαέξι και πάλι μετά από αρκετά χρόνια.
Μέχρι πρότινος οι Έλληνες διαιτητές διηύθυναν αγώνες EUROPA LEAGUE έως τη φάση των τριάντα δύο.
Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης που θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές, είχε διευθύνει με επιτυχία και το παιχνίδι για τον ίδιο Ευρωπαϊκό θεσμό στις 20-2-2014 στην Τσεχία για τη φάση των τριάντα δύο, μεταξύ Βικτώρια Πλίζεν-Σαχτάρ Ντόνετς .
Ο αγώνας Βαλένθια-Λουντογκόρετς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20-3-2014 στις 10:05 μ.μ.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης, το διοικητικό συμβούλιο, η επιτροπή διαιτησίας της ένωσης καθώς και ο σύνδεσμος διαιτητών Πιερίας είναι βέβαιο ότι νοιώθουν χαρά και ικανοποίηση για την επιλογή του συντοπίτη μας διεθνή και Super League βοηθού διαιτητή. Δαμιανέ καλή επιτυχία.