Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Ζαφείρης.«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο» Η παράταξή μας, η παράταξη της ευθύνης και της συνέπειας. Βρήκε βηματισμό με την κοινωνία...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου και ενημέρωσης Δ.Ζαφείρη
Δημήτρης Ζαφείρης.«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο»Η παράταξή μας, η παράταξη  της ευθύνης και της συνέπειας.Βρήκε βηματισμό με την κοινωνία. Δυνάμωσε. Και τώρα δυναμώνει ακόμη περισσότερο. Γιατί λέει αλήθειες! Γιατί
τολμάει να κάνει άλματα και ανατροπές. Τολμάει. Τολμάμε!

Φίλες και φίλοι, ξεκινήσαμε και επίσημα τη μάχη για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 18 Μαΐου του 2014. Μια μάχη για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Μια μάχη όπου κανείς δεν περισσεύει. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προσπάθειάς μας για να αλλάξουμε το τοπίο στο Δήμο μας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία.
Κάθε κίνησή μας και κάθε ενέργειά μας έχει μια ξεχωριστή σημασία. Προσπαθούμε και συνεχίζουμε να έχουμε μια ταυτότητα ως δημοτική παράταξη. Εδώ και αρκετό καιρό μας απασχολούσε το θέμα του λογοτύπου της παράταξής μας. Το λογότυπο είναι η ταυτότητα. Είναι η βιτρίνα κάθε επιχείρησης. Κάθε επιστημονικού, πολιτιστικού ή αθλητικού συλλόγου.  Κάθε κόμματος. Κάθε παράταξης.
Θέλαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε κάτι απλό, διαχρονικό και αξιακό. Τολογότυπό μας <<ΝΕΟΙ ΑΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΕΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ>>

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Έμειναν λίγες μέρες μέχρι την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 που θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές. Και όπως λέει ο σοφός λαός μας «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Ο χρόνος κυλάει σαν νερό. Και δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε την τελευταία στιγμή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε να μας ψηφίσετε.
Κάθε εκλογική αναμέτρηση έχει τη δική της κρισιμότητα. Αυτές οι εκλογές όμως είναι για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού οι πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών. Η θητεία της επόμενης δημοτικής αρχής σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» θα είναι 5ετής. Και δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε το Δήμο μας να χαθεί για άλλα 5 χρόνια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ
Έχουμε όμως ήδη προαναγγείλει και παρουσιάσαμε ένα  μέρος του προεκλογικού μας προγράμματος. Ενός προγράμματος ανθρωποκεντρικού και κοινωνικά αλληλέγγυου. Ενός προγράμματος αναπτυξιακού και καινοτόμου. Το πρόγραμμά μας διαμορφώνεται συνεχώς. Και σας θέλουμε όλους συμμέτοχους. Ελάτε κοντά μας και πείτε μας τη γνώμη σας. Την πρότασή σας. Σας ακούμε. Θέλουμε να σας ακούσουμε.

Φίλες και φίλοι, 
Είμαστε η ελπίδα της ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για την ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ του Δήμου μας. Ήδη έχουμε καταφέρει να ξεσηκώσουμε τον ενθουσιασμό και την αγάπη των δημοτών. Οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας, τις προθέσεις μας αλλά και τις ικανότητες μας.
Φίλες και φίλοι,
Η ώρα της μεγάλης απόφασης έρχεται. Γνωρίζετε ότι η υλοποίηση του προγράμματός μας έχει ως βάση τον ανθρώπινο παράγοντα. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τα στελέχη που απαρτίζουν το συνδυασμό μας. Το ψηφοδέλτιο που συγκροτήσαμε συγκεντρώνει τις πιο ζωντανές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης αλλά και της σκληρής δουλειάς. Είναι το ψηφοδέλτιο που αγαπάει την ευθύνη. Πρόσωπα καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά στην τοπική κοινωνία. Πρόσωπα με ξεχωριστές διαδρομές αλλά με κοινή αγωνία και κοινό όραμα.
Είμαστε λίγες πριν τις εκλογές. 
Και ήδη το μισό ψηφοδέλτιο είναι ανακοινωμένο. 
Αυτό είναι ένα σημάδι νίκης. 
Καλόν αγώνα εύχομαι σε όλους μας. Επιθυμία μου είναι να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο. Στη Βόρεια Πιερία μας δεν αξίζουν άλλου είδους συμπεριφορές. Κάποιοι προσπαθούν να μας παρασύρουν και να κατρακυλήσουμε στον κατήφορό τους. Δε θα πατήσουμε την πεπονόφλουδα. Δε θα τους κάνουμε το χατίρι. Τους προσπερνάμε.
Τώρα είναι η ευκαιρία να περάσουμε μπροστά. Τώρα που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Τώρα συνεχίζουμε ενωμένοι με τους δεσμούς αγάπης, με το όραμα που μας ενώνει. 
Είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη «ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ». 
Δεσμεύομαι να αγωνιστώ, να διεκδικήσω, να φωνάξω, να συγκρουστώ  για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού που ονειρευόμαστε. Χρειάζομαι τη δύναμη σας. Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.
Κάντε απλά αυτό που λέει η καρδιά σας.