Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤH ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - Ένας Λευκαδίτης στην Κατερίνη …

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 

Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού
και πετύχαμε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Δόξα Λευκάδας στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Το παιχνίδι με τη Λευκάδα ήταν μια μεγάλη πρόκληση, καθώς παίζαμε με τους φετινούς πρωταθλητές σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και πετύχαμε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και όποιος εφησυχάσει μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε τώρα στον επόμενο  αγώνα με τα Πεύκα. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με βαθμολογικό κίνητρο. Μια υποτιθέμενη νίκη θα είναι μια μεγάλη κατάκτηση για μας».



Ένας Λευκαδίτης στην Κατερίνη …
Στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας ήταν και ο Λευκαδίτης Σπύρος Σταματέλος, γεωπόνος και μόνιμος κάτοικος, πλέον, στην Κατερίνη.

Είδε τους καλούς του φίλους από την πατρίδα του και εξέφρασε βέβαια τα κολακευτικά του σχόλια για την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, λέγοντας μάλιστα «ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο».