Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πρώτα μαθαίνεις να είσαι άνθρωπος και μετά μαθαίνεις να ασχοληθείς με την πολιτική. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο δύσκολη πολιτική από το να είσαι και να
φέρεσαι σαν άνθρωπος.!

Η λύση των προβλημάτων μας δεν θα έρθει από εκλογές  παρωδίες στημένες. Όσο
είμαστε χωρισμένοι υποστηρίζοντας χρωματιστά ανθρωπάκια δεν θα έρθει η λύση του προβλήματος.

Αυτό σημαίνει μαχητική αντιπαράθεση στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Σημαίνει την αποδυνάμωση όσων οικοδομούν την Ευρώπη ως μια ασύδοτη κοινή αγορά, όπου το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.

Γι’ αυτό λοιπών η αντίδραση πάντα θα υπάρχει διότι η εξουσία είναι σάπια και τα δημιουργήματα της τα βλέπουμε καθημερινά. Δεν φταίνε αυτοί αλλά τα σπίτια τους διότι ο άνθρωπος μαθαίνει από μικρός τα κακότροπα ιδεολογήματα και ήθη που χρειάζεται σε μια κοινωνία ανθρώπων ελεύθερων. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν πιστεύω σε καπιταλιστικά, σοσιαλιστικά και όλα αυτά τα συστήματα που κοροϊδεύουν τις κοινωνίες, δεν ξεχωρίζω πλούσιο από φτωχό, δημόσιο υπάλληλο από ιδιωτικό, επιστήμονα από εργάτη, παρά μόνο ξεχωρίζω καλό από κακό άνθρωπο. Πιστεύω  μόνο στης πράξεις, είμαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι ελεύθερος επαγγελματίας μα πάνω από όλα είμαι πατέρας και σύζυγος.

Γι' αυτό λοιπόν χαιρετίζω και συμπαραστέκομαι  το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  σαν πολίτης της Ελλάδος, ένα Κίνημα που από την γέννησή του πέρασε στην πράξη αντίστασης απέναντι στα ξένα και στα ντόπια συστήματα που κοροϊδεύουν τις κοινωνίες.

Η αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος
Βαρεθήκαμε όλες της αναθεωρημένες  αποφάσεις ….

Η Ελλάδα  θέλουν δεν θέλουν κάποιοι  θα βγει από τη ζούγκλα και θα τιμωρήσει όλα αυτά θηρία, που κατά καιρούς την κατασπάραξαν !!!!!!!!!