Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Δεν έχει καμία απολύτως σχέση ο κ. Νίκος Μαλακόπουλος με δημοσίευμα αναφορικά με την εναλλαγή προσώπων στη θέση του δημάρχου

Στις 26/02/2014 δεχθήκαμε ένα email στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο που είχε τίτλο:
"Πρόταση σε Ξ.Βασιλειάδου & Δ.Χλεμέ για εναλλαγή στη θέση του δημάρχου  50-50"
και αναφερόταν σε ενέργειες του νυν δημάρχου σε σχέση με τη γνωστή τηλεοπτική σειρά 50-50.
Το υπόγραφε ως 
Εκπρόσωπος τύπου  Ν.Μαλακόπουλου

O αποστολέας του μηνύματος ήταν κάποιος κ. Νίκος Ζολός 
αγνώστων λοιπόν στοιχείων όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων.
Το μήνυμα πολύ κακώς ανέβηκε από τη διαχείριση του blog.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Νίκο Μαλακόπουλο η οποία έγινε την επόμενη μέρα μάθαμε ότι ο εν λόγω κύριος Ζολός δεν είναι ούτε εντολοδόχος του κ. Ν.Μαλακόπουλου, αλλά ούτε καν γνωστός του.
Το πρώτο που κάναμε ήταν να κατεβάσουμε αμέσως το συγκεκριμένο κείμενο.
Το δεύτερο ήταν να ειδοποιήσουμε τον κ. Ζολό να επικοινωνήσει με τον κ. Μαλακόπουλο κάτι που ακόμη και τώρα δεν έχει γίνει...
Από τη στιγμή που ακόμη δεν επικοινώνησε  ο αποστολέας του μηνύματος με τον κ. Μαλακόπουλο, αυτό σημαίνει για μας ότι όλο το σκηνικό ήταν μία πλεκτάνη που σαν στόχο είχε να θίξει έναν αθώο σ΄αυτή τη περίπτωση, όπως τον κ. Ν.Μαλακόπουλο.

Γι΄αυτό αφού πρωτίστως ζητήσουμε συγγνώμη από τον κ.Μαλακόπουλο για τις περιπέτειες στις οποίες εν αγνοίας μας μπλέχτηκε, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Πρώτον ότι ο κ. Νίκος Μαλακόπουλος ουδέποτε προσέλαβε τον οποιονδήποτε σαν γραφείο τύπου του και ότι ειπώθηκε και γράφτηκε, έγινε εν αγνοία του και δίχως καμία εντολή του.
Δεύτερον από εδώ και στο εξής όσοι μας στέλνετε μηνύματα για πρώτη φορά κι έχετε να πείτε κάτι πολύ σοβαρό που σας προβληματίζει, θα σας παρακαλούσαμε πολύ να μας στέλνετε κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να διαπιστώνουμε ιδίοις όμμασι την ταυτότητα του αποστολέα.


Όταν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι λέει ο σοφός λαός μας και είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε