Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ήρθε η ώρα να σταθείς στα πόδια σου..

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....katohika
Πρώτο βήμα: βάζεις το εμαιλ σου στο http://www.3660.gr
για να μπορείς να παίρνεις πληροφορία και οδηγίες στο εμαιλ σου , επόμενη κίνηση, παίρνεις το λινκ τους http://www.3660.gr και το μοιράζεις παντού ,με εμαιλ,με skype, με facebook,με
twitter ,ακόμα και με χαρτάκι σημείωμα όταν είσαι εκτός ίντερνετ !!



Εδώ είναι η αρχαία ελληνική αγορά μας που πρέπει να είμαστε πολλοί και ιδιώτες άλλα και εταιρίες ώστε να συναλλασσόμαστε με το δικό μας νόμισμα πια!!!! Όσοι πιο πολλοί παράγουν το Ελληνικό νόμισμα και όσοι πιο πολλοί συναλλάσσονται με το Ελληνικό νόμισμα τόσο μεγαλύτερη αξία δημιουργεί!!!
Δεύτερο βήμα: βάζεις το εμαιλ σου στο http://www.grcoin.gr/
ώστε να ενημερωθείς άμεσα για το πότε ξεκινάμε και να σου δοθούν αναλυτικοτατες οδηγίες πως θα μπορέσεις να παράγεις το δικό σου νόμισμα ,χωρίς ενδιάμεσους,χωρίς τόκους ,χωρίς εφορίες ,χωρίς να μπορεί κανενας στον κόσμο να γνωρίζει τι και πως κοκ!!
Τρίτο βήμα : Κάνεις like στην σελίδα του GRCOIN στο Facebook εδώ https://www.facebook.com/pages/GR-COIN/281436698680491
, το like μόνο δεν φτάνει , αφιερώνεις χρόνο και καλείς όλους τους φίλους σου , αφιερώνεις χρόνο και εξηγείς στους φίλους που δεν κατανοούν ! Να θυμάσαι όλοι μαζί χτίζουμε πια έμπρακτα την Ελευθερία μας , χωρίς κανένα χορηγό ,χωρίς κανένα αρχηγό , ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !
Αναμένεις το ντοκιμαντέρ μας που ανακοινώνει την δημιουργία του Ελληνικού νομίσματος αντίστασης που σύντομα θα σηκώσουμε ! Το προωθείς και αυτό σε όλους τους συνελληνες ! Δες ένα μικρο τρέιλερ ...


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ