Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Βίντεο: 17χρονος ελληνοαυστραλός πήδηξε από κινούμενο τρένο και γλίτωσε από θαύμα

Η απερισκεψία δεν έχει ταβάνι, είτε μιλάμε για την Ελλάδα, είτε μιλάμε για την Αυστραλία, είτε μιλάμε για κάθε γωνιά της Γης (Vid)

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος", έλεγε κάποτε ο Αϊνστάιν.
Ο 17χρονος ελληνοαυστραλός James Lambrou από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας κατάφερε να μαζέψει πάνω του όλα τα τοπικά φώτα της δημοσιότητας με το απερίσκεπτο εγχείρημα του.
Σαν άλλος Jackass πήρε φόρα και βούτηξε σε πλατφόρμα από τρένο που βρισκόταν εν κινήσει. Ο ίδιος βιντεοσκοπήθηκε από φίλους του στο σταθμό Watergardens την προηγούμενη Τετάρτη και τώρα το βίντεο με τη βουτιά του, ανέβηκε στο διαδίκτυο.
Για του λόγου το αληθές:

Την ώρα που επιχείρησε το άλμα του, το τρένο κινείτο με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα. Ο νεαρός γλίτωσε από θαύμα και μεταφέρθηκε με μελανιές και εκδορές στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό μετά την κοινοποίηση των πλάνων που διαδίδονται εν ριπή οφθαλμού από χρήστη σε χρήστη. Η Ένωση Εργαζομένων στο Μετρό, τα Λεωφορεία και τα Τρένα της πόλης καταδίκασαν το περιστατικό κάνοντας λόγο για "βλακώδη συμπεριφορά".
Ο Lambrou έκανε πάντως δηλώσεις σε media της χώρας αναφέροντας:
"Στην αρχή πίστευα ότι θα είχε πλάκα αλλά τώρα πιστεύω ότι αυτό που έκανα ήταν ηλίθιο και γελοίο. Μην ανεβάζετε ηλίθια πράγματα στο Facebook που γίνονται δημοφιλή (για λάθος λόγους). Μην το κάνετε γιατί μπορεί κάποιος άλλος να κάνει κάτι πιο ηλίθιο από αυτό που έκανα εγώ και να πεθάνει". Συμπλήρωσε επίσης ότι δέχθηκε πιέσεις από τους φίλους του για να πηδήξει από το τρένο.
(Με πληροφορίες από: neoskosmos)