Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας για δημοτικό συμβούλιο του Σταθακόπουλου Πέτρου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»
Το 2014 βρίσκει την Τοπική Αυτοδιοίκηση φτωχότερη σε πόρους, αποδυναμωμένη από πολύτιμο προσωπικό και απαξιωμένη.

Η υπεράσπιση της, ως του μοναδικού θεσμού που σε συνθήκες κρίσης πρέπει να στέκεται
δίπλα στον πολίτη, συνδέεται με την υπεράσπιση της ίδιας της κοινωνίας και της δημοκρατίας.
    

Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, για να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση να δώσει πάλι τον τόνο της ελπίδας και της αισιοδοξίας και να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται.

Δεν είναι καιρός για αποστρατείες ή αδιαφορία. Γι’ αυτό επιλέγω το δύσκολο δρόμο της συμμετοχής. Το να είμαι ενεργός πολίτης το θεωρώ υποχρέωσή μου προς στην κοινωνία της Κατερίνης, παρά ανάγκη. Η υποψηφιότητά μου είναι επιθυμία μου να αφορά και εσάς. Πιστεύω σε έναν ξεκάθαρο και έντιμο πολιτικό λόγο.

Πιστεύω πως ο Δήμαρχος της πόλης μας δεν πρέπει να είναι ένα πρόσωπο απρόσιτο άλλα ένα πρόσωπο οικείο και προσιτό, που ακούει περισσότερο, παρά επιβάλλεται, και που δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα αλλά σκοπεύει να υπηρετήσει με την ψυχή του τον πολίτη.

Πιστεύω και στηρίζω τους νέους ανθρώπους που δεν υπόσχονται τα πάντα, αλλά μπορούν και θέλουν πάντα να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο τους.

Με την συμμετοχή μου σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές κάνω το πρώτο βήμα στη νέα πορεία αναβάθμισης αυτής της πόλης.

Μοιράστηκα με τον επικεφαλή του συνδυασμού μας «Νέα Εποχή για την Κατερίνη», Νίκο Μακρίδη τα κοινά οράματα και τον αγώνα για μια πιο ανθρώπινη πόλη και  πιο αξιοπρεπή ζωή σε αυτή, χωρίς αποκλεισμούς.

Εκφράζουμε πολιτικές απόψεις και θέσεις με προσωποκεντρικό προσανατολισμό. Απαλλαγμένες από στενές κομματικές εξαρτήσεις και στείρο παραγοντισμό. Οι απόψεις, προτάσεις και θέσεις μας, για τον Δήμο μας, διαμορφώνονται καθημερινά από γόνιμο διάλογο με τους πολίτες που δεν σταματά την επομένη των εκλογών.

Έχουμε νέες ιδέες και προτάσεις, και μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες, και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους ανθρώπους αυτής της πόλης.
Σας καλούμε να κάνετε κι εσείς όλοι το πρώτο βήμα, όχι μόνο για μας, αλλά η πρώτα για εσάς, για τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γείτονες.
Ζητώ από το καθένα σας ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης ή ιδεολογικής προτίμησης , ηλικίας και επαγγέλματος, να ενώσουμε την αγάπη μας για την Κατερίνη και να αποτελέσουμε μια ισχυρή ομάδα που επιτέλους θα αναδείξει αυτήν την πόλη και θα της δώσει την θέση που της αξίζει.
Εξάλλου στις αυτοδιοίκητες εκλογές δεν εκλέγουμε κυβέρνηση, δεν εκλέγουμε βουλευτή αλλά επιλέγουμε αυτούς που θεωρούμε άξιους και ικανούς για να προσφέρουν στο τόπο μας.

          Με τιμή
Σταθακόπουλος Πέτρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
          στον συνδυασμό
«Νέα Εποχή για την Κατερίνη»