Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Συνελήφθησαν έξι άτομα για ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν στις 13.03.2014 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, πέντε
ημεδαποί ηλικίας 18, 18 20, 21 και 25 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 21 ετών, για κατά περίπτωση παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Αρχικά, στην Κατερίνη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν αστυνομικό έλεγχο στον 20χρονο βρέθηκε ένα μικρόδεμα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 5,4 γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 20χρονος προμηθεύτηκε την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας από τον έναν εκ των δύο 18χρονων συλληφθέντων έναντι χρηματικού ποσού.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης εντόπισαν τον 18χρονο και στην κατοχή του βρέθηκαν 4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, στην οικία του ανωτέρω εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι νωρίτερα είχαν κάνει χρήση αυτοσχέδιων τσιγάρων κάνναβης, ενώ στην κατοχή των δύο εξ αυτών βρέθηκαν και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.
Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τις προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών τις προμηθεύτηκε ο προαναφερόμενος 18χρονος από άγνωστο άτομο έναντι χρηματικού ποσού.
Συνολικά κατασχέθηκαν 9,4 γραμμάρια κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.