Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Βαλλιανάτος: «Υπήρχαν και gay θεατές στο ματς με τη Manchester»

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, κατά τη διάρκεια αθλητικής εκπομπής, όπου αποκάλυψε ότι στις κερκίδες του σταδίου Καραϊσκάκη, παραβρέθηκαν και άλλοι ομοφυλόφιλοι θεατές.


Μια προκλητική αποκάλυψη, που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό και αθλητικό «σεισμό», έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιάνάτος στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου, που ήταν αφιερωμένη στην εκπληκτική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο κ. Βαλλιανάτος, καλούμενος να σχολιάσει την εμφάνιση των ερυθρολεύκων και τη συμμετοχή του κόσμου του Ολυμπιακού στο αποτέλεσμα, έριξε βόμβα πολλών... μεγατόνων, αποκαλύπτοντας ότι στις κερκίδες υπήρξαν και θεατές με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις!

Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, βλέποντας την έκπληξη του οικοδεσπότη του που είχε μείνει άφωνος, δεν δίστασε να συμπληρώσει ότι αν χρειαστεί, θα τους κατονομάσει έναν προς έναν δημόσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ετοιμάζει οργισμένη ανακοίνωση, όπου θα απαιτεί από τον κ. Βαλλιανάτο, να διευκρινίσει ότι εννοούσε ασφαλώς τους οπαδούς της Αγγλικής ομάδας και όχι τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)