Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

34ος Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πιερίας 2013-2014: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
            Με αφορμή τον Τελικό Κυπέλλου 2013-2014 της Ε.Π.Σ,. Πιερίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 στο Δημοτικό Στάδιο Λιτοχώρου «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» , παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις της Ένωσης.

            Από πλευράς διοργανωτών αναφέρθηκαν για την προετοιμασία, τις διαδικασίες και το τελετουργικό ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης και Νίκος Καλαμπάκας πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος-κυπέλλου, ενώ για το αγωνιστικό μέρος μίλησαν από την τυπικά γηπεδούχο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Σφενδάμης ο προπονητής κ. Σταύρος Παπαδόπουλος και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σιδηρόπουλος και από την «Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ» ο κ. Γιώργος Σκέντος προπονητής και Γιώργος Μπουτογιάννης ποδοσφαιριστής.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
           
            Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους του τύπου και των ομάδων ο πρόεδρος της διοργανώτριας Δημήτρης Ελευθεριάδης επεσήμανε: «Το πρώτο πενθήμερο του Μαρτίου πραγματοποιούμε δύο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις. Τον τελικό του κυπέλλου της Ένωσης και τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας με τη Τουρκία. Πιστεύω και εύχομαι ότι και αυτή τη φορά θα επιτύχουμε. Για εμάς ο τελικός είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Είμαστε χαρούμενοι γιατί στην τελική φάση του θεσμού μετέχουν δύο από τις αξιολογότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Με την διοργάνωση του τελικού στο Λιτόχωρο υλοποιούμε στην πράξη τη φιλοσοφία μας για αποκέντρωση των δραστηριοτήτων μας. Καλή επιτυχία σε όλους».
            Στη συνέχεια ο κ. Καλαμπάκας αναφερόμενος στην αναβάθμιση του τελικού της Ε.Π.Σ. τόνισε: «Θεωρώ ότι και οι δύο φιναλίστ έφθασαν επάξια στον τελικό. Ο καθένας θα πρέπει να παίξει για την ιστορία του. Το γήπεδο είναι κατάλληλο και πιστεύω ότι θα βοηθήσει στο να απολαύσουμε έναν θαυμάσιο τελικό. Επιβάλλεται σε μια τέτοια γιορτή όλοι να φύγουμε αγκαλιασμένοι. Πρέπει να συμβάλλουν και οι δύο ομάδες ότι ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια. Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν γι’ αυτόν τον αγώνα».
           
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

            Σταύρος Παπαδόπουλος (προπονητής Αναγέννησης Σφενδάμης) : «Ο τελικός του Σαββάτου είναι μια μεγάλη γιορτή. Ελπίζω να προσφέρουμε θέαμα άξιο των δύο ομάδων μέσα σε έναν αγώνα γεμάτο δύναμη και πάθος. Από την αρχή της χρονιάς η διοίκηση στήριξε μεθοδικά την ομάδα και τους εμπέδωσε την ικανότητα και το πάθος για τη επιτυχία. Οι ποδοσφαιριστές μας θα καταθέσουν την ψυχή τους για να είμαστε οι νικητές. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».
            Γιώργος Σκέντος (προπονητής Α.Ε. Καρίτσας): «Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας μετέχει στον τελικό του θεσμού. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γιατί έχουμε έναν ικανό και ισχυρό αντίπαλο. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου που οδήγησαν την ομάδα στον τελικό αποκλείοντας δυνατούς συλλόγους. Η Α.Ε. Καρίτσας αποτελείται από ντόπιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πασχίζουν για τις επιτυχίες του σωματείου μας».
Κώστας Σιδηρόπουλος (ποδοσφαιριστής Αναγέννησης Σφενδάμης): «Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς. Αξίζουμε και οι δύο που βρεθήκαμε στον τελικό. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά ο τυχερότερος. Πιστεύω με τη στήριξη των φιλάθλων μας να είμαστε εμείς οι νικητές».
            Γιώργος Μπουτογιάννης (ποδοσφαιριστής Α.Ε. Καρίτσας): «Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε πανέτοιμοι. Είναι το παιχνίδι της ζωής μας. Όλοι οι συντοπίτες μας στην Καρίτσα περιμένουν να είμαστε εμείς οι νικητές. Συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ. για το έργο που επιτελεί. Όλα άλλαξαν προς θετική κατεύθυνση. Θα παλέψουμε για τη νίκη».

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

            Ο επικεφαλής της επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. κ. Αργύρης Μαβίνης αναφερόμενος στον τελικό είπε: «όπως αποδείξαμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και το κύπελλο ή διαιτησία πέτυχε απόλυτα στο έργο της. Αυτό θα κάνει και στον τελικό του Σαββάτου που είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου. Η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της και θα συμβάλει ώστε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. Η συνέντευξη τύπου και η οργάνωση του τελικού συγκαταλέγονται στα θετικά της Ένωσης».