Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Προσαγωγή παίκτη για ύποπτο τηλεφώνημα!

ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Σε προσαγωγή παίκτη της Σούπερ Λίγκας προχώρησαν οι αρχές για ύποπτο τηλεφώνημα που δέχθηκε από άτομο που εμπλέκεται
στο λαθρεμπόριο καυσίμων!
Όπως έχει γράψει το Gazzetta ο παίκτης αγωνίστηκε πέρυσι σε μεγάλο σύλλογο, είναι χαφ και παίζει φέτος στην Σούπερ Λίγκα με μορφή δανεισμού από άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που είναι βασικός στην ομάδα του δέχθηκε τηλεφώνημα από πρόσωπο που κατηγορείται για την λαθρεμπορία καυσίμων και ο οποίος φέρεται να έχει στην κατοχή του 9 πρατήρια βενζίνης.
Το άτομο αυτό εμφανίζεται να έχει συγγενικές σχέσεις με τον παίκτη. Όταν του έκανε το τηλεφώνημα ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στον χώρο των αποδυτηρίων της ομάδας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ποδοσφαιριστής προσήχθη στην ασφάλεια, όμως δεν φαίνεται στην παρούσα φάση να υπάρχει κάτι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του. Βέβαια με το θέμα αυτό θα ασχοληθεί και η δικαιοσύνη.
Με βάση όσα είχαν ανακύψει από καταγεγραμμένες συνομιλίες μέσω του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ, ο εμπλεκόμενος στο κύκλωμα καυσίμων φέρεται να ζήτησε από τον παίκτη να έχει μειωμένη απόδοση ή να μην λάβει μέρος σε συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο ιδιοκτήτης των πρατηρίων βενζίνης εμφανιζόταν να έχει αυτές τις απαιτήσεις καθώς φαίνεται πως ο παίκτης του χρωστούσε σημαντικό χρηματικό ποσό.


Διάβασε περισσότερα στο: Προσαγωγή παίκτη για ύποπτο τηλεφώνημα! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook