Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον το ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ
Τετάρτη 5-3-2014 στο Α΄ Δ.Α.Κ.-ώρα 4:30 μ.μ.
     Από την Κατερίνη περνά η πρόκριση της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Ελλάδας,
στην προσπάθεια για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου UEFA EURO 2013-2015 U21 που θα διεξαχθεί το 2015 στην Τσεχία.
      Το παιχνίδι ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ της Τετάρτης 5-3-2014 θεωρείται καθοριστικής σημασίας, γιατί με νικηφόρο αποτέλεσμα η Εθνική μας ομάδα πλησιάζει βαθμολογικά την κορυφή. Περνά στη δεύτερη θέση του πίνακα αφήνοντας πίσω της την Τουρκία, μειώνοντας παράλληλα στους τρεις βαθμούς τη διαφορά με την προπορευμένη Πολωνία.
      Μέχρι τώρα η Πολωνία σε 7 αγωνιστικές προηγείται στον πίνακα με συγκομιδή 15 βαθμών, με την Τουρκία να ακολουθεί με 10 βαθμούς σε 5 αγώνες. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα με 9 βαθμούς που προέρχονται από 5 μέχρι τώρα συναντήσεις (τρεις νίκες και δύο ήττες).
      Για το φινάλε της προκριματικής φάσης του 7ου προκριματικού ομίλου η Ελλάδα θα αγωνισθεί στη συνέχεια στις 5-9-2014 στη Σουηδία και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με το παιχνίδι της 9-9-2014 στη χώρα μας υποδεχόμενη την Πολωνία.
      Στις τάξεις του Εθνικού μας συγκροτήματος επικρατεί αισιοδοξία και όλοι θεωρούν ότι με τη στήριξη των φιλάθλων της Πιερίας, η ομάδα των Ελπίδων θα πανηγυρίσει τη νίκη ανάλογη του θριάμβου ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1 που φιλοξενήθηκε όπως είναι γνωστό στην Κατερίνη στις 15-11-2013.
      Για τον αγώνα με την Τουρκία η φίλαθλη οικογένεια της Πιερίας δείχνει ξεχωριστό ενδιαφέρον, γεγονός που διαφαίνεται από τη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων.
      Λόγω της ιδιαιτερότητας της συνάντησης ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ τα μέτρα ασφάλειας είναι αυξημένα και δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο όσων στερούνται εισιτηρίων, με την παράκληση οι φίλαθλοι να επιλέγουν για τη μεταφορά τους τα Μ.Μ.Μ.
      Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στη μία το μεσημέρι και οι προσερχόμενοι φίλαθλοι παρακαλούνται να φέρουν μαζί πέρα του εισιτηρίου και την Αστυνομική τους ταυτότητα.
      Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας των Ελπίδων Κώστας Τσάνας έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες και θα ανακοινώσει τη σύνθεση λίγο πριν από τον αγώνα.
      Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ θα διεξαχθεί στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης την Τετάρτη 5-3-2014 και θα αρχίσει στις 4:30 μ.μ.
      Η διοργανώτρια της συνάντησης Ε.Π.Σ. Πιερίας παρακαλεί τη φίλαθλη κοινωνία να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο και να συμβάλλει στην αποφυγή πανό και πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.