Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Βασίλης Λιόλιος: «Κρίσιμο το παιχνίδι με τον Τύρναβο»/ Η προπόνηση της Πέμπτης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
 Βασίλης Λιόλιος: «Κρίσιμο το παιχνίδι με τον Τύρναβο»
Για το φετινό πρωτάθλημα και τους στόχους που βάζει η ομάδα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγινιακού aiginiakos.gr, ο Βασίλης Λιόλιος. Ο 25χρονος αμυντικός που
πλαισιώνει το ρόστερ για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί, καθώς και στην ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο.
Σχετικά με το πρωτάθλημα και την παρουσία του στην ομάδα:
«Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα διαφέρει από την περασμένη χρονιά, διότι είναι μια ανώτερη κατηγορία και το επίπεδο είναι σαφώς ανεβασμένο. Υπάρχουν καλές ομάδες στον όμιλο μας, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολος, που διεκδικούν μια θέση στα πλέι-οφ. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Αιγινιακό και έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα που συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων μας».
Για τους στόχους που θέτει μέχρι το τέλος της σεζόν:
«Αναμφίβολα στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε την είσοδο μας στη πρώτη τετράδα. Αν καταφέρουμε να το πετύχουμε αυτό στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εμείς διαθέτουμε ποιοτικό υλικό που αποτελείται από έμπειρους καταξιωμένους παίκτες και ένα τεχνικό τιμ που καθημερινά δουλεύει ακατάπαυστα,σε συνδυασμό με μια διοίκηση που μας στηρίζει σημαντικά».
Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Τύρναβο ανέφερε:
«Ίσως το παιχνίδι με τον Τύρναβο να αποτελεί το πιο κρίσιμο τεστ που έχουμε να περάσουμε, διότι αφενός θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί με τις νίκες που έχουμε δημιουργήσει κι αφετέρου να διατηρήσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Θα προσέξουμε τους κινδύνους και τις δυσκολίες και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».



Η προπόνηση της Πέμπτης 
Στο γήπεδο του Μακρυγιάλου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Π.Α.Ε. Αιγινιακός, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στα πλαίσια της προετοιμασίας για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο. Το τεχνικό τιμ επικεντρώθηκε σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκλήρωσης επιθετικών ενεργειών. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως συμμετείχαν άπαντες χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.