Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ-ALAN SANTIN-ΥΠΑΡΧΩ ΥΠΑΡΧΕΙΣ / New digital single LIKE!!!!

 Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1971 στην Αθήνα με καταγωγή από Λευκάδα. Η πρώτη του επαφή με τον στίχο και την ποίηση έγινε σε ηλικία οκτώ ετών, Ενώ η επαφή με το τραγούδι ξεκίνησε στα μέσα της
δεκαετίας του 80. Από τότε έχει γράψει πάνω από 350 τραγούδια και 200 ποιήματα έμμετρα ή ελεύθερης γραφής και έχει συμμετάσχει σε πολλά live σε διάφορα μαγαζιά, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλούς διαγωνισμούς ποίησης.Το 2013 μας ξαφνιάζει ευχαρίστα με το cd."ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Ν' ΑΓΑΠΑΣ" είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Δενδρινού, στην οποία υπογράφει τους στίχους, ενώ τη μουσική έχει γράψει ο Χριστόφορος Κροκίδης(Κιθαρίστας και συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών του Βασίλη Παπακωνσταντίνου). 


Και επίσης μια συνεργασία με τους King Crimson στο τραγούδι Epitaph όπου και συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω cd σε διασκευή.
H επιστροφή του στην δισκογραφία έρχεται με μια μεγάλη συνεργασία στο νέο του digital  single  με τίτλο "Υπάρχω, υπάρχεις" με την συμμετοχή του Alan Santin από τους Gipsy Kings.
Μουσική: Χρήστος Δενδρινός-Στίχοι: Ελευθερία Μιχαηλίδη-Ενορχήστρωση: Άκης Μελής.

O XΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ είναι από τα γνωστά πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του.Αναζητείστε τον στις ζωντανές της εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου τραγουδιού.
                                          
Δείτε στο youtube το VIDEO CLIP 


    Ακούστε το νέο digital single του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ- " ΥΠΑΡΧΩ ΥΠΑΡΧΕΙΣ"                           
Ανεβάστε την ένταση του CD player και απλά πατήστε το  play.


                                 ΚAΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ