Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ξυπνούν τον Σουμάχερ από το κώμα - Ανταποκρίνεται θετικά! - Ανοιγόκλεισε τα μάτια του!

- Ένα μήνα μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις και έχουμε ένα πρώτο... ενθαρυντικό βήμα για την πορεία της υγείας του
- Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να βγάλουν τον “θρύλο” της Formula1 από το τεχνητό κώμα και -σύμφωνα με δημοσίευμα- ο “Σούμι” αντιδρά θετικά!
- Η μάνατζερ του επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε διαδικασία “αφύπνισης”
- Ανοιγόκλεισε τα μάτια του ο Γερμανός πιλότος, σύμφωνα με την “L’ Equipe”

Ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε τεχνητό κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, μετά το σοβαρό ατύχημα στο σκι. Σύμφωνα όμως με την “L’ Equipe”, ο οργανισμός του αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνιση του από το τεχνητό κώμα.

Την είδηση, πως βρίσκεται σε διαδικασία "αφύπνισης" επιβεβαίωσε και η μάνατζερ του, Σαμπίν Κεμ. "H καταστολή του Μίχαελ σταδιακά μειώνεται για να ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης, που μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Για την προστασία της οικογένειας, συμφωνήθηκε αρχικά από τα ενδιαφερόμενα μέρη αυτή η πληροφορία να ανακοινωθεί μόλις η διαδικασία παγιωθεί. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις", τόνισε η Σαμπίν Κεμ την ανακοίνωση της

Τα αναισθητικά φάρμακα που χορηγούνταν στον “Σούμι” μειώνονται σταδιακά και το σημαντικότερο στάδιο της φάσης είναι να διαπιστωθούν οι πρώτες βασικές αντιδράσεις του Γερμανού “θρύλου” της F1 στις εντολές "άνοιξε τα μάτια", "κλείσε τα μάτια", "άνοιξε το στόμα", "κούνησε το χέρι σου".

Η Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Σουμάχερ έκανε ένα.... μικρό βήμα και ανοιγόκλεισε τα μάτια του (δεν διευκρινίζεται η μέρα που έγινε αυτό) . Οι ειδικοί τονίζουν πως η “αφύπνιση” του από το τεχνητό κώμα θα διαρκέσει αρκετές μέρες και χρειάζεται προσοχή.

Να τονίσουμε πως εδώ και δυο εβδομάδες από την οικογένειά του Σουμάχερ -όπως και από την μάνατζερ του- είχαν σταματήσει να βγαίνουν πληροφορίες για την υγεία του Γερμανού πιλότου, ενώ τονιζόταν πως οποιαδήποτε πληροφόρηση δεν προέρχεται από τους γιατρούς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν φημολογία.

Διαβάστε ακόμα...

Ελπιδοφόρα μηνύματα από Σουμάχερ!

«Εικασίες όσα γράφονται για τον Σουμάχερ»


http://www.newsit.gr/