Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το γλέντησαν δημοτικοί υπάλληλοι και αιρετοί του Δίου - Ολύμπου στην κοπή της πίτας τους

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δ.Δίου-Ολύμπου
ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ
Το γλέντησαν δημοτικοί υπάλληλοι και αιρετοί του Δίου - Ολύμπου στην κοπή της πίτας τους

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΦΛΟΥΡΙ ΒΡΗΚΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
 Τραγούδησαν, χόρεψαν, έφαγαν, ήπιαν και γενικά το γλέντησαν για τα καλά οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Δίου-Ολύμπου στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας τους, εκδήλωση η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε στη Νέα Έφεσο της Δ.Ε. Δίου (πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί στον Πλαταμώνα Δ.Ε. Αν.Ολύμπου).
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φαρμάκης, Βασίλης Βροχαρίδης, Μαρία Τσιμήτρη και Σοφία Ζουρζούρα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ελευθερίου, ο τ. πρόεδρος της τ. κοινότητας Κονταριώτισσας και τ. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τ. Δ.Δίου Κώστας Βούλγαρης, κάποιοι δημότες, σύζυγοι δημοτικών συμβούλων κ.ά.
Η εκδήλωση άρχισε με κοπή της πίτας από τον δήμαρχο Γιώργο Παπαθανασίου και το φλουρί της πίτας βρήκε ο Λάκης Γκούντας, ο οποίος εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του δήμου.
Ο δημοτικός υπάλληλος Στέφανος Παπακώστας καλωσόρισε δημοτικούς υπαλλήλους και αιρετούς ενώ ο κ. δήμαρχος σταυρώνοντας και κόβοντας την πίτα ευχήθηκε καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους αλλά και προσωπικές επιτυχίες για κάθε υπάλληλο του δήμου.
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι είναι η τελευταία του φορά που κόβει πίτα του δήμου, επειδή δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για δήμαρχος. Διευκρίνισε όμως ότι του χρόνου θα μπορούσε ενδεχομένως να παραβρεθεί σε εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων του δήμου, μόνο εφόσον κληθεί.
Τόσο ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι όσο και η διευθύντρια του δήμου, Ελένη Σοφιανίδου, έκαναν πέρασμα σε όλα τα τραπέζια για να δώσουν τις ευχές τους αλλά και να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους με δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι ανταπέδωσαν τις ευχές.

Μετά το φαγητό και τα ποτά που προσφέρθηκαν, δημοτικοί υπάλληλοι και αιρετοί ξεσηκώθηκαν για χορό (με πρώτη και καλύτερη την υποδιευθύντρια Δήμητρα Καζακλάρη), τραγούδι και διασκέδαση. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γλέντι κράτησε έως τις 2.00 τα ξημερώματα.