Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Χιλιάδες Έλληνες στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Νίκης για τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο



Σε μια περίοδο που τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις, καθώς δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε… γκαρσονιέρα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της Νίκης για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις των συνδυασμών «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη», «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία»,  «Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» και «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά», ήρθε η ώρα της Αττικής με τους νικηφόρους συνδυασμούς «Ελληνική Αυγή για την Αττική» και «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».
Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα σε μια πραγματικά ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής. Παρουσία χιλιάδων Εθνικιστών ανακοινώθηκαν επισήμως ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Συναγωνιστής Κασιδιάρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάχες.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος

Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Παύλος Κτιστάκης

Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Κωνσταντινίδης Ιωάννης

Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου

Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Ανδρέας Φωτόπουλος (Οικονομολόγος, διευθυντής Κλινικής)

Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Ευάγγελος Μπαρμπούρης (Αυτοκινητιστής, πρόεδρος ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α)

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έδωσε το στίγμα του πολιτικού Αγώνα, τονίζοντας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται από τον πόλεμο της κλεπτοκρατίας και πολύ σύντομα, όταν οι μεγάλοι Δήμοι και οι περιφέρειες περάσουν στα χέρια της Χρυσής Αυγής θα απονεμηθεί Δικαιοσύνη. Από την πλευρά του ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, αφού παρουσίασε τις πρώτες κινήσεις που θα πράξει μετά την ανάληψη της δημαρχίας, επισήμανε πως θα είναι υποψήφιος ακόμα και μέσα από τις φυλακές, καθώς κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία της Χρυσής Αυγής προς τη Νίκη!

Η παρουσίαση έκλεισε με την ομιλία της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια, η οποία ανέγνωσε το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αφού ευχήθηκε καλό Αγώνα σε όλους τους υποψηφίους, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν διχάζει, καθώς είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων! Η εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.